Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Quartet Coyote – Re-Action!,Black Box, Musiikkitalo, helsinki9.10. Klo 19:00

keikka

Liput toimituskuluineen: 17,50/11,50/6,50 € (Lippupiste ja verkkokauppa), 16/11/6 € (Musiikkitalon lipunmyynti)

***

Manuel Dunkel, saksofoni
Jarmo Saari, kitara
Kari Ikonen, koskettimet
Ape Anttila, basso
Sami Kuoppamäki, rummut

Quartet Coyote on edelleen Suomen ainoa viisihenkinen kvartetti, joka soittaa pääsääntöisesti Ape Anttilan "hieman vinksahtaneita" jazzkappaleita. Musiikki on groovaavaa bändin jäsenten välistä käsipallottelua, jossa virtuoosimaiset solistit briljeeraavat taidoillaan.

Lisätietoja:
Tuottaja
Ulla Havulehto
050 384 3451
ulla.havulehto@siba.fi

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Tanssii kanssa ajan – Vanhaa ja uutta Suomi-iskelmää: UMO solisteinaan Jukka Perko ja YonaKanneltalo, helsinki9.10. Klo 19:00

keikka

Kapellimestarina Kari Heinilä

Innostuneen vastaanoton saanut Tanssii kanssa ajan -konsertti saa jatkoa myös syksyllä. Kotimaisen jazzin suurimpiin nimiin lukeutuva saksofonisti Jukka Perko ja omintakeinen nuori laulaja-lauluntekijä Yona tuovat nostalgisen suomi-iskelmän tunnelman Kanneltaloon ja Malmitaloon lokakuussa 2013. Tanssii kanssa ajan -konsertti on viehkeä yhdistelmä rakastettuja melodioita ja Yonan musiikin kaihoisaa lavatanssitunnelmaa.

Ohjelmistosta nousee esiin tuttuja nimiä kuten Akselin ja Elinan häävalssi ja Hiljainen kylätie, jotka ovat saaneet uuden hahmon sovittaja Vellu Halkosalmen käsissä. Niiden rinnalla kulkevat Yonan omat kappaleet, kuten Kellon alla ja Panssarivaunu, jotka on sovitettu suurelle jazzorkesterille tätä produktiota varten. Orkesteriosuuksista vastaa UMO kapellimestarinaan Kari Heinilä.

“Iskelmän ja jazzin tenhoava liitto” – Jukka Hauru / HS 2.3.2013

RytmihäiriöklubiRavintola Juttutupa, helsinki9.10. Klo 21:00

Jani Malmi Trio

Jani Malmi – kitara
Jari Kokkonen – basso
Matti Kanerva – rummut