Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Ville Ja Valle – UMO & Vesa-Matti Loiri ja Johanna Försti feat. Gracias,Kulttuuritalo, helsinki5.10. Klo 15:00

keikka

UMO ja solistit Vesa-Matti Loiri, Johanna Försti ja Gracias esiintyvät lokakuussa 2013 Ville Ja Valle -hyväntekeväisyyskonsertissa Kulttuuritalolla. Uutta lastenmusiikkia esittelevän konsertin tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan Uusi Lastensairaala 2017 -keräykseen. Yle taltioi konsertin ja se esitetään myös televisiossa.

Ville Ja Valle on uusi värikäs lastenmusiikkiproduktio, joka perustuu Eero Koivistoisen lastenlevyklassikkoon Muusa ja Ruusa vuodelta 1972. Mukana on uusia versioita Kirsi Kunnaksen lyriikoihin sävelletyistä vanhoista suosikkilauluista, kuten Jussin Talo, Mistä on pienet pojat tehty ja Muusa ja Ruusa, sekä aivan uusia kappaleita sellaisilta sanoittajilta, kuin Timo Kiiskinen, Mikko Perkoila ja Juha Itkonen. Kaikki sävellykset ovat Eero Koivistoisen käsialaa.

Ville Ja Valle julkaistaan CD-levynä syyskuussa ja myös jokaisesta myydystä levystä lahjoitetaan osa Uusi Lastensairaala 2017 -keräykseen. Koko hyväntekeväisyyshankkeen suojelijana toimii 89-vuotias runoilija ja lastenkirjailija Kirsi Kunnas, jonka alkuperäisiin loruihin monet levyn kappaleista perustuvat.

“Olen sydämelläni mukana ja iloinen, että Ville Ja Valle -lastenlevy on tukemassa uutta lastensairaalaa. Auttakaamme yhdessä pikku potilaita”, Kirsi Kunnas kehottaa.

www.villejavalle.fi
www.uusilastensairaala2017.fi

Liput 20-200 € + Lippupalvelun toimitusmaksu 2,50-3,50 €. Konsertin tuotto sekä Lippupalvelun perimät toimitusmaksut lahjoitetaan kokonaisuudessaan Uusi Lastensairaala 2017 -keräykseen.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.