Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 5.10.

helsinki

Ville Ja Valle – UMO & Vesa-Matti Loiri ja Johanna Försti feat. Gracias,Kulttuuritalo, helsinki5.10. Klo 15:00

keikka

UMO ja solistit Vesa-Matti Loiri, Johanna Försti ja Gracias esiintyvät lokakuussa 2013 Ville Ja Valle -hyväntekeväisyyskonsertissa Kulttuuritalolla. Uutta lastenmusiikkia esittelevän konsertin tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan Uusi Lastensairaala 2017 -keräykseen. Yle taltioi konsertin ja se esitetään myös televisiossa.

Ville Ja Valle on uusi värikäs lastenmusiikkiproduktio, joka perustuu Eero Koivistoisen lastenlevyklassikkoon Muusa ja Ruusa vuodelta 1972. Mukana on uusia versioita Kirsi Kunnaksen lyriikoihin sävelletyistä vanhoista suosikkilauluista, kuten Jussin Talo, Mistä on pienet pojat tehty ja Muusa ja Ruusa, sekä aivan uusia kappaleita sellaisilta sanoittajilta, kuin Timo Kiiskinen, Mikko Perkoila ja Juha Itkonen. Kaikki sävellykset ovat Eero Koivistoisen käsialaa.

Ville Ja Valle julkaistaan CD-levynä syyskuussa ja myös jokaisesta myydystä levystä lahjoitetaan osa Uusi Lastensairaala 2017 -keräykseen. Koko hyväntekeväisyyshankkeen suojelijana toimii 89-vuotias runoilija ja lastenkirjailija Kirsi Kunnas, jonka alkuperäisiin loruihin monet levyn kappaleista perustuvat.

“Olen sydämelläni mukana ja iloinen, että Ville Ja Valle -lastenlevy on tukemassa uutta lastensairaalaa. Auttakaamme yhdessä pikku potilaita”, Kirsi Kunnas kehottaa.

www.villejavalle.fi
www.uusilastensairaala2017.fi

Liput 20-200 € + Lippupalvelun toimitusmaksu 2,50-3,50 €. Konsertin tuotto sekä Lippupalvelun perimät toimitusmaksut lahjoitetaan kokonaisuudessaan Uusi Lastensairaala 2017 -keräykseen.

joensuu

Vapaat äänet -kiertue,Pakkahuone, joensuu5.10. Klo 19:00

Christophe Monniot Station MIR (www)

keikka

Hulvattomasta La Campagnie des Musiques à Ouirista tuttu Christophe Monniot palaa Suomeen oman yhtyeensä kanssa. Eurooppalaisen jazzkentän kiehtovimpiin improvisoijiin lukeutuva saksofonisti kutsuu toverillisessa hengessä mukaansa kaksi taitavaa soittajaa. Uusi yhtye mahdollistaa Monniot’lle akustiset, kamarimusiikilliset seikkailut ja Station Mir lupaakin yhteyttää jazzin, venäläisen musiikin, musetten, grooven, improvisaation, kontrapunktin ja 1900-luvun musiikin.

Konsertin järjestäjä: Jazzkerho -76 Joensuu ry     www.jazzkerho-76.fi

salo

2nd Salo International Jazzfestival,Rikala Bar&Grill, Kulttuuritalo Kiva, Ruukin Krouvi, Cafe Maku, Kahvila 2. keksi, salo5.10. Klo 11:00

keikka

Salo International Jazzfestival on tuore tulokas Suomen jazztapahtumakartalla. Vuosittain järjestettävä tapahtuma tuo Saloon kansainvälisiä ja kotimaisia jazzmuusikkoja. Syksyllä 2013 toista kertaa järjestettävä festivaali on kaksipäiväinen, neljän korkeatasoisen konsertin kotoisa ja vireä tapahtuma, joka tuo jazzin myös Salon katukuvaan.

Perjantai 4.10.

klo 19 Kulttuuritalo Kiva Liput 10€
Piazza Brass feat. Inga Söder (FI)

klo 21 Rikala Bar & Grill Liput 20€
Gilad Hekselman Trio (USA)
Jukka Gustavson Organ Fusion Band (FI)

Lauantai 5.10.

klo 11 - 15 Jazzkatu - Turuntiellä elävää musiikkia, vapaa pääsy
Cafe Maku (Turuntie 5) ja Kahvila 2. keksi (Turuntie 15)

Lady S
Ilkka Rantamäki
FengShui Rebels

klo 19 Ruukin krouvi, Mathildedal Liput 10€
Katri Korpisaari & Salo Jazzquartet (FI)
Jazz, Dance, Sex & The City (FI)