Siirry pääsisältöön
Aleksi Ranta Group
Aleksi Ranta

Where We Belong

Levy
profile-picture

Levyn tiedot

EsittäjäAleksi Ranta Group
Aleksi Ranta
Julkaistu2014
Soittajat
Levy-yhtiöNordic Audio & Music Productions Oy
Kuuntele

Biografia

Where We Belong on kansainvälisenä kitaristina ja säveltäjänä toimivan Aleksi Rannan jazzyhtye Aleksi Ranta Groupin toinen albumi, joka julkaistiin 24. lokakuuta 2014. 

Aleksi Ranta Group on vuonna 2005 perustettu jazzia ja rockia yhdistelevä akustinen kvartetti. Kokoonpanossa soittavat kitaristi Aleksi Ranta, pianisti Petri Rahikkala, basisti Juho Kivivuori ja rumpali Juho Peltoniemi.

Yhtye on julkaissut kolme albumia; Long Lost LJ (2010), Where We Belong (2014), Capricorn Hill (2016) sekä keikkaillut Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Groupin pohjoinen soundi ja melodiset kappaleet on keränneet hyviä arvosteluja Suomessa ja ulkomailla.

Aleksi Ranta (s. 1980) on suomalainen rock- ja jazz-kitaristi, säveltäjä ja opettaja, joka toimii aktiivisesti kansainvälisellä kulttuurikentällä. Ranta säveltää musiikkia jazzyhtyelleen Aleksi Ranta Groupille sekä Comics In Concert -piirroskonsertteihin, joita hän tekee yhdessä sarjakuvataiteilija Ville Rannan kanssa. Aleksi Ranta on myös elokuvamusiikkiin ja äänisuunnitteluun erikoistuneen Nordic Audio & Music Productions Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Biisilista

  1. Launch
  2. Outlaw
  3. Sun Lovin’ Vampire
  4. Gospel
  5. Boss A
  6. Used To Be
  7. Blade
  8. Where We Belong