Siirry pääsisältöön
MÖLy Trio

Trails, Trials & Trolls

Levy
profile-picture

Levyn tiedot

EsittäjäMÖLy Trio
Julkaistu31.5.2019
TyyppiCD / digi
Soittajat
 • Jaakko Martikainen
 • Johan Ölander
 • Pasi Lyysaari
Levy-yhtiöEclipse Music
Kuuntele

Biografia

Turkulainen jazzyhtye MÖLy Trio on julkaissut uuden albumin Trails, Trials & Trolls toukokuussa 2019. Vuonna 2015 perustettu yhtye julkaisi ensimmäisen albuminsa Floating in Nauvo and Other Stories talvella 2017. Uusi albumi vie yhtyeen soundia esikoislevyn saaristolaistunnelmista selvästi synkemmille vesille.

Trails, Trials & Trolls edustaa uutta länsirannikon soundia MÖLy Trion tarjoilemana. Kakkosalbumillaan vapaatakin improvisaatiota viljelevä MÖLy Trio kumartaa niin jazzin kuin rockinkin tradition puoleen. Bändi maalailee seesteisesti mutta paahtaa tiukasti.

”MÖLy on bändi eikä mikään projekti. Projektit alkavat ja loppuvat mutta MÖLy elää ja kasvaa”, sanovat vuonna 2015 perustetun trion jäsenet Jaakko Martikainen (saksofonit, huilu), Johan Ölander (rummut) ja Pasi Lyysaari (basso). Yhtyeen kaikki jäsenet myös säveltävät bändilleen.

MÖLy Trio on kokoonpanoltaan perinteinen saksofonitrio. Uutukaisellaan bändi yhdistelee lajityypille sekä tunnusomaista että toisaalta epäortodoksista balanssia ja soundia sortumatta kikkailuun. Trails, Trials & Trolls on soundiltaan ja kansitaiteeltaankin tummempi kuin vuonna 2017 julkaistu MÖLyn esikoisteos, saaristojazziksikin luonnehdittu Floating in Nauvo and Other Stories. Seesteisistä keleistä on nyt siirrytty muutama aste myrskyvaroituksen puolelle!

Biisilista

 1. The F-word Model P
 2. 1am 3am
 3. Mot Åland
 4. Know Now (But Still)
 5. Bullet allée
 6. A Nightsong
 7. Metsässä - In the Wood
 8. Upstairs of the Dentist
 9. Echo Echo
 10. Left, Right or Green
 11. Möly Tune1