Siirry pääsisältöön
Susanna Aleksandra

The Siren

Levy
profile-picture

Levyn tiedot

EsittäjäSusanna Aleksandra
Julkaistu29.1.2021
TyyppiLP, CD, digi
Soittajat
Levy-yhtiöEclipse Music
Kuuntele

Biografia

Virolaisen jazzlaulajan Susanna Aleksandran albumi The Siren valmistui pianisti Joonas Haaviston toimiessa albumin tuottajana. Susanna Aleksandran ja Haaviston alkuperäissävellyksistä, kansanlauluista ja standardeista koostuva kokonaisuus huokuu eleganssia ja charmia jazzmusiikin traditiota vahvasti kunnioittaen.

Susanna Aleksandra on todellinen maailmankansalainen, jonka ura on vienyt hänet ympäri maailmaa, Pariisista Los Angelesiin ennen vakiintumistaan Helsinkiin. Suomen jazzskenessä hän on työskennellyt suomijazzin eturivin tekijöiden kanssa, joista mainittakoon mm. Jukka Eskola, Teemu Viinikainen ja Riitta Paakki.

"Musiikki on ollut suurin vaikuttava tekijä henkisen kasvuni taustalla läpi koko elämän. Olen sen kautta oppinut hyväksymään itseni, olemaan ystävällinen ja hyväksymään virheet ja epäonnistumisenkin tunteet. Laulujen kirjoittaminen ja säveltäminen auttavat minua käsittelemään maailmaa", kertoo Susanna musiikin merkityksestä elämässään. 

The Siren tuo esille Susannan vahvuuden lauluntekijänä. Laulujen syvyys sulautuu saumattomasti yhteen huippuluokan tuotannon kanssa.

Susannan esikoisalbumi Miracles julkaistiin 2015 ja se sai jatkoa keväällä 2020 julkaisulla Souls of the Night, joka julkaistiin vain Japanin markkinoilla. The Siren on päivitetty versio Souls of the Night -levyn materiaalista, ja se julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa Japanin ulkopuolella.

Susanna Aleksandra - laulu
Joonas Haavisto - piano
Joonas Tuuri - basso
Ville Pynssi - rummut
Abdissa “Mamba” Assefa - lyömäsoittimet (track 5)  

Biisilista

 1. The Siren(Susanna Aleksandra Veldi)
 2. Your Path(Joonas Haavisto)
 3. Clumsy(Susanna Aleksandra Veldi)
 4. Blame it on My Youth(Oscar Levant/Edward Heyman)
 5. Summer Came Early(Susanna Aleksandra Veldi)
 6. The Love Song(Susanna Aleksandra Veldi)
 7. Souls of the Night(Joonas Haavisto)
 8. Ever Afters(Susanna Aleksandra Veldi)
 9. Let’s Call it a Day(Susanna Aleksandra Veldi)
 10. Ruusu Laaksossa(Finnish folk tune arr. by Joonas Haavisto)
 11. I Will(Susanna Aleksandra Veldi / Joonas Haavisto)