Siirry pääsisältöön
Tomi Salesvuo East Funk Attack

Nothing's Enough

Levy
profile-picture

Levyn tiedot

EsittäjäTomi Salesvuo East Funk Attack
Julkaistu19.2.2021
TyyppiLP, CD, digi
Soittajat
 • Heikki Laine
 • Ilmari Aitoaho
 • Matias Kiiveri
 • Taru Ratilainen
 • Tomi Salesvuo
 • Ukko Heinonen
Levy-yhtiöEclipse Music
Kuuntele
Genrefunk / funk-rock / soul

Biografia

Helsinkiläisen Tomi Salesvuo East Funk Attackin kolmas levy Nothing’s Enough julkaistiin helmikuussa 2021.

Tomi Salesvuo East Funk Attackin kolmas studioalbumi Nothing’s Enough vie kuulijan 70-luvun mielikuviin nykypäivän soundimaailmalla terästettynä. Nothing’s Enough -levyllä vierailevat mm. trumpetisti Verneri Pohjola sekä rumpalit Anssi Nykänen ja Mikko Kaakkuriniemi. Levy on saatavana vinyylinä, cd:nä sekä digitaalisesti.

Nothing’s Enough vie East Funk Attackin ilmaisua väkevämpään ja aiempaa melodisempaan sävelmaailmaan. Yhtye on nostanut voimakkailla esiintymisillään esiin suomalaisen urbaanin rytmimusiikin taitoa, mutta kiinnittänyt huomiota myös yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Bändi käsitteli nuorten aikuisten miesten syrjäytymistä videolla Help Me. Lenny Kravitzin biisistä tehty video Let Love Rule toteutettiin puolestaan koronaepidemian alun eristysvaiheessa 50 muusikon yhteisponnistuksen ja yhteishengen voimin. Video nosti esiin henkisen jaksamisen eristyksen aikana.

Nothing’s Enough -levyllä esiintyvät myös ajattomat teemat, rakkaus ja ystävyys, yhteenkuuluvuudet ja erot. Funk-musiikin perinteitä jatkaen sanoitukset kertovat myös periksiantamattomasta uhosta ja kevytjalkaisesta bailauksesta päihdeaineiden vaaroja unohtamatta. Julia Vuorinen on sanoittanut Tomi Salesvuon kanssa tiiviitä ja moni-ilmeisiä tarinoita Salesvuon sävellyksiin, jotka Taru Ratilaisen lumoava tulkinta nostaa täysin uudelle tasolle East Funk Attackin tuotannossa.

Salesvuo kertoo levystä seuraavaa: “Uuden levyn julkaiseminen juuri nyt tuntuu oikealta päätökseltä. Odotamme tietysti jo kärsimättömänä sitä hetkeä, kun keikoille taas koronan taittuessa pääsee ja saamme kohdata vanhojen ja uusien diggareiden reaktiot livetilanteessa uuden levyn materiaalin kanssa ensi kertaa.”

Biisilista

 1. Do This
 2. Help Me
 3. I Feel Surreal
 4. Nothing´s Enoughfeat. Verneri Pohjola
 5. Why Don´t You Do It?
 6. Wasted
 7. Knock Me Down
 8. Queen
 9. Drummer´s Lifefeat. Anssi Nykänen, Mikko Kaakkuriniemi, Mamba Assefa