Cuejero

Inmerso

Levy
profile-picture

Levyn tiedot

EsittäjäCuejero
Julkaistu2019
Soittajat
Levy-yhtiöGMC
Kuuntele

Biografia

Uusi Inmerso-albumi julkaistiin marraskuussa 2019 yhteistyössä Maailman musiikin keskuksen ja Etnosoi!-festivaalin kanssa.

‘Tämä albumi johdattaa sinut musiikilliselle matkalle, jonka inspiraatio on syntynyt saman maan jakavien kulttuurien fuusiosta. Musiikkimme heijastaa instrumenttien syvien äänten välittämät tarinat, jotka pohjaavat toisaalta perinteeseen ja ovat toisaalta kiinni meitä ympäröivässä yhteiskunnassa.’

Inmerso on tulos neljän vuoden intensiivisestä luovasta työstä, ja kunnianhimoisella albumilla kuullaan yhteensä 24 huippumuusikkoa kuten arabialaisen ud-kielisoittimen mestaria Maher Mahmoudia sekä voimakkaita flamencolaulajia Rafita de Madridia sekä Enrique el Piculabea.

Vuonna 2016 debyyttilevynsä julkaisseen Cuejeron musiikki on flamenco-jazzia pohjoismaisella vivahteella, ja se imaisee kuulijansa inspiroivien soundien, energisten rytmien ja intohimoisten melodioiden maailmaan. Näissä ainutlaatuisissa sävellyksissä toisensa kohtaavat viinistä ja rakkaudesta kertovat flamenco-laulut sekä Latinalaisen Amerikan, Lähi-idän ja jazzin groovet. Tämä maukas cocktail on saanut inspiraationsa musiikillisista perinteistä, jotka alunperin syntyivät monenlaisten kulttuurien fuusioiduttua samalla maankamaralla.

Levyllä vierailevat Rafita de Madrid, Enrique Bermùdez Piculabe, Maher Mahmoud, Satta AlSaadi, Beltrán Cubel Gajas sekä big band.

Biisilista

  1. Samaiando
  2. Princesa de papel
  3. Inmerso
  4. Haze Azul
  5. Ubiquista
  6. Cielo de tierra
  7. El zángano
  8. Maracatú de zambè