Siirry pääsisältöön
MÖLy Trio

Floating in Nauvo and Other Stories

Levy
profile-picture

Levyn tiedot

EsittäjäMÖLy Trio
Julkaistu2017
Soittajat
 • Jaakko Martikainen
 • Johan Ölander
 • Pasi Lyysaari
Levy-yhtiöOmakustanne
GenreJazz

Biografia

Saksofonisti Jaakko Martikaisen perustama MÖLy Trio julkaisi tämän ensimmäisen albuminsa 1.2.2017. Yhtye nykyisessä trio-kokoonpanossaan on syntynyt opetusyhteistyön hedelmänä, mutta sävelletty musiikki tässä kombossa löytää omat omat persoonalliset uomansa. Biisit pursuilevat ja kuviot risteilevät muodostaen erityislaatuisen yhdistelmän jazzin ydintävarsinaissuomalaiset juurensa säilyttäen.

"Onpas miellyttävää!" (Pentti Ronkanen, Suomijazz.com 15.2.2017)

Saksofonisti Jaakko Martikaisen perustama MÖLy Trio julkaisi tämän ensimmäisen albuminsa 1.2.2017. Yhtye nykyisessä trio-kokoonpanossaan on syntynyt opetusyhteistyön hedelmänä, mutta sävelletty musiikki tässä kombossa löytää omat omat persoonalliset uomansa. Biisit pursuilevat ja kuviot risteilevät muodostaen erityislaatuisen yhdistelmän jazzin ydintä
varsinaissuomalaiset juurensa säilyttäen.

Sen lisäksi, että äänitettä on kuvailtu "saaristojazziksi" (edit. säveltäjän hyväksymä termi) jne. nimistöön ja musiikilliseen kelluntaan viitaten, korostuu myös levyllä ja yhtyeen muussakin tuotannossa rytmikkäiden tarinoiden merkitys kappaleiden takana.

Biisilista

 1. DameronishJaakko Martikainen
 2. Flower Hat Lady TJaakko Martikainen
 3. Remu the DogJaakko Martikainen
 4. Glue 7Jaakko Martikainen
 5. Floating in NauvoJaakko Martikainen
 6. Pattern SolutionJaakko Martikainen
 7. Lost RabbitJaakko Martikainen
 8. Samba of MaydayJaakko Martikainen