Siirry pääsisältöön
Olavi Louhivuori

Existence

Levy
profile-picture

Photo/design: Tero Ahonen

Levyn tiedot

EsittäjäOlavi Louhivuori
Julkaistu12.12.2014
Tyyppialbumi/album
Soittajat
Levy-yhtiöEclipse Music
Tuottaja

Olavi Louhivuori

Kuuntele

Biografia

Olavi Louhivuoren Existence on ihmiselon moniulotteisuutta juhlistava teema-albumi, jonka musiikki on intensiivinen yhdistelmä elektronista progea ja lyömäsoitinten juhlaa.

Existence on todellinen soololevy, jolla Louhivuori soittaa kaikki instrumentit itse. Hän vastaa myös levyn tuotannosta ja kaikista sävellyksistä. Tyylillisesti Louhivuoren soolotuotanto eroaa jonkin verran hänen levytyksistään eri jazz-kokoonpanoissa. Existence:n äänimaailma luottaa tilaan ja aikaan ja studioteknologian mahdollistamiin äänellisiin kokeiluihin. Kaiken ytimessä on kuitenkin musiikin kiistaton, emotionaalinen voima.

Levyn julkaisu tapahtuu kolmessa vaiheessa. Download-versio albumista julkaistaan 12.12.2014, päivää ennen julkistamiskonserttia, joka puolestaan järjestetään 13.12.2014 WeJazz -festivaaleilla. CD ilmestyy kauppoihin 19.12.2014 ja stream-palveluihin levy ilmestyy tammikuussa 2015.

Olavi Louhivuori on yksi Suomen menestyksekkäimpiä ja kysytyimpiä rumpaleita, jonka lukuisiin meriitteihin kuuluu muun muassa Jazz-Emma palkinto vuonna 2007 Oddarrangin debyyttialbumista.

Biisilista

  1. ArrivalOlavi Louhivuori
  2. AwakeningOlavi Louhivuori
  3. HeartcoreOlavi Louhivuori
  4. BeingOlavi Louhivuori
  5. Building CloudsOlavi Louhivuori
  6. Wind, Rain, Snow, SunOlavi Louhivuori
  7. Treasure MileOlavi Louhivuori
  8. DepartureOlavi Louhivuori