Siirry pääsisältöön
Kasperi Sarikoski & Nuance

Essence

Levy
profile-picture

Levyn tiedot

EsittäjäKasperi Sarikoski & Nuance
Julkaistu17.4.2015
Tyyppialbumi/album
Soittajat
Levy-yhtiöFredriksson Music
Tuottaja

Kasperi Sarikoski

Kuuntele

Biografia

Essence on Kasperi Sarikoski & Nuancen esikoislevy.

Essence esittelee valmiin ja omaperäisen yhtyeen, joka hakee inspiraatiota monipuolisesti indierockista elektroniseen musiikkiin. Nuancen sähköisessä jazzissa perinteet sulautuvat vaivatta nykyajan rytmeihin ja ilmaisuun.

Tyylilajien sekoittumista lähestytään 2010-luvun asenteella. ”Vaikutteemme ulottuvat Brad Mehldausta Radioheadiin. Muotivirtausten seuraaminen tai genrelajien yhdistäminen ei kuitenkaan ole itsetarkoitus, vaan tavoitteena on vahva ja erottuva oma ääni. Kuulija päättää, onko tässä onnistuttu”, Sarikoski sanoo.

Nuancen työskentely ja musiikki nojaavat tukevasti ensembleajatteluun, vaikka Essence-albumin sävellykset ovat pääosin Sarikosken kynästä. ”Luotamme uuden ilmaisun synnyssä perinteiseen bändimäiseen lähestymistapaan; Nuance on enemmän kuin lyhytkestoinen projekti”, Sarikoski kiteyttää.

Yhtye koostuu vetäjänsä lailla tuoreista, mutta jo useilla areenoilla esiintyneistä muusikoista. Kitaristi Jere Haakana (s. 1983), pianisti Artturi Rönkä (s. 1990), basisti Vesa Ojaniemi (s. 1987) sekä rumpali Jonatan Sarikoski (s. 1990) kuuluvat kaikki nousevan sukupolven lupauksiin.

Biisilista

  1. The PaymentKasperi Sarikoski
  2. EssenceKasperi Sarikoski
  3. GreenwoodKasperi & Jonatan Sarikoski
  4. Introduction to It's Autumn AgainKasperi Sarikoski
  5. PredatorKasperi Sarikoski
  6. First Day of SummerKasperi Sarikoski
  7. Are You Going? Kasperi Sarikoski
  8. I Don't KnowKasperi Sarikoski
  9. Triad Song