Tomi Salesvuo East Funk Attack

EFA

Levy
profile-picture

Levyn tiedot

EsittäjäTomi Salesvuo East Funk Attack
Julkaistu29.8.2014
Tyyppialbumi/album
Soittajat
Levy-yhtiöSatomusic
Pituus45:00
Tuottaja

Tomi Salesvuo

ÄänityspaikkaMankku Studiot, Musala II ja JKB studiot
GenreFunk

Biografia

Tomi Salesvuo East Funk Attack on muhkea ja dynaaminen funk-invaasio. Elokuun 2014 lopussa julkaistun EFA -albumin materiaali on tinkimätöntä ja ennakkoluulotonta soittoa ja mehevää laulantaa! Musiikkia, jonka tavoitteena on iskeä funk-musiikin kallioon jotain pysyvää ja vahvaa ja jossa on positiivinen suomalainen klangi.

Rumpali ja musiikin monitoimimies Tomi Salesvuo tarjoilee juurevan East Funk Attackin myötä funk-musiikkia raikkaalla ilmeellä! Yhdeksänhenkisessä bändissä on mukana nuoria muusikoita, jotka puuhaavat jo monessa mukana, mutta joiden nimet eivät vielä ole iskostuneet rytmimusiikin fanien tietoisuuteen. Pakka sekoittuu kitaristi Marzi Nymanin ja saksofonisti Roope Löflundin kaltaisilla energiapommeilla sekä laulaja Anniina Karjalaisen vangitsevalla tulkinnalla.

”Viimeisten parin vuoden ajan on päässäni muhinut ajatus isosta kokoonpanosta ja omasta näkemyksestäni rytmimusiikin sulatusuuniksi. Visio siitä, miten yhdistää periksiantamaton soittamisen riemu ja tarttuvat melodiat, paketoida musiikin hypnoottinen rytmi sekä jazzillinen improvisointi ja samalla kertoa kasvutarinoita elämästä. Nyt tuntuu, että tässä on syntynyt jotakin sellaista ja kenties vielä enemmän”, Salesvuo kuvailee.

Tomi has a sense of melody and groove that is not heard every day and he manages to combine catchy vocal lines with funky horn lines and his own smoking rhythm keeping, making this album a very fine example of music – not just made in Finland but made for the whole world to hear. - Nils Landgren, laulaja, pasunisti ja ruotsalainen funk-artisti

Funk with full power!

Biisilista

  1. EFASalesvuo
  2. What Do You Need?Salesvuo
  3. Mr. PrinceSalesvuo
  4. Doin' ItHancock, Ragin, Parker
  5. Hang Up Your Hang UpsHancock, Ragin, Jackson
  6. JojoKoski, Vuorinen, Salesvuo
  7. Jones Boogies Another RoundSalesvuo
  8. Be With MeSalesvuo