Siirry pääsisältöön

Jazzliiton jäsenistölle suunnattu kehittämistuki haettavissa 10.11.-10.12.2020

entry-image

Suomen Jazzliitto jatkaa viime vuonna  ensimmäistä kertaa jaetun kehittämistuen myöntämistä. Tuen hakuaika on 10.11.-10.12.2020.

 

Suomen Jazzliiton jäsenyhdistykset voivat hakea kehittämistukea uusiin toimintansa kehittämishankkeisiin vuodelle 2021. Nyt toista kertaa toteutettavan tukipilotin tarkoituksena on vastata uudenlaisten palvelujen kautta entistä paremmin jäsenyhdistysten tarpeisiin sekä tukea jäsenistön uusia avauksia toimintansa kehittämiseksi. Käytännössä kehittämishankkeet voivat olla oman toiminnan laajentamiseen, edelleen kehittämiseen, tai uusien yhteistyömallien rakentamiseen tähtääviä. Tukea ei voi hakea yhdistyksen perustoimintaan. Tuella voidaan kattaa uuden hankkeen suunnitteluun ja käynnistämisvaiheeseen liittyviä henkilöstön palkka- sekä matkakuluja, ulkopuolisia ostopalveluja sekä kokous- ja vierailukuluja. Tukea ei voi käyttää artistipalkkoihin tai konserttituotantojen kulujen kattamiseen. Tuen tarkoituksena on mahdollistaa sellainen kehittämistyö, jota yhdistys ei voi rahoittaa perusrahoituksellaan, ja jolla edesautetaan ammattimaista suunnittelu- ja hankevalmisteluprosessia.

Vuoden 2020 kierroksella tukea myönnetään yhdelle kehittämishankkeelle, max 1000 euroa.Tukea haetaan vapaamuotoisella hakemuksella (1-4 sivua), josta tulee käydä ilmi hankkeen talousarvio.

Tuen myöntämisestä päättää Suomen Jazzliiton hallitus.

Päätös tuen saajasta julkaistaan helmikuussa 2021. Tuki maksetaan saajalle ennen suunnitteluprosessin alkamista. Tuen saajan tulee raportoida kirjallisesti tuen käytöstä vuoden sisällä tuen maksatuksesta.

Tuen hakuaika on 10.11.-10.12.2020.

Hakemukset lähetetään ja lisätietoja antaa:
Maria Silvennoinen, toiminnanjohtaja maria.silvennoinen@jazzfinland.fi

Kommentoi