Uutiset

entry-image

Kalevi Louhivuori Quintet Jazzliiton kiertueelle

Trumpetisti Kalevi Louhivuoren luotsaama kvintetti kiertää Suomen Jazzliiton kiertueella 20. – 30. syyskuuta. Tulevana syksynä Jazzliiton omilla ja yhteistuotantoisilla kiertueilla nähdään myöhemmin myös Raoul Björkenheim Triad ja Timo Lassy Band.entry-image

Suomalaiset jazzsävellykset vihdoin julki nuottikirjoina

Viapori Jazzissa lauantaina konsertoiva pianisti Seppo Kantonen on koonnut suomalaisten jazzsäveltäjien teoksia kattavasti yksiin kansiin. Ensimmäinen osa neljän teoksen sarjasta julkistetaan ennen pianistin Piae Cantiones 2.0 -konserttia Suomenlinnassa.


entry-image

Jazz-Espa ja Jazzjatkot vetivät jälleen väkeä

Kahdeksastoista Jazz-Espa-konserttisarja ja sen päätösfestivaali Jazzjatkot keräsi tänä vuonna yli 4000 kuulijaa kahden viikon aikana, 24.7. - 5.8. Espan lavalla ja ravintola Kappelissa. Ilmaiskonserteissa esiintyi 22 livekokoonpanoa sekä päättäjäispäivänä We Jazz DJ:t.


entry-image

Jazzyrittäjä! Hae mukaan jazzvientihankkeeseen!

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Jazz Finland International -hankkeeseen 110 000 euroa kulttuurivientiavustusta. Vuonna 2016 aloitetussa hankkeessa edistetään suomalaisten jazzalan kansainvälistymistä. Mukaan haetaan nyt myös uusia yrityksiä.entry-image

Jazz-Espan ja Jazzjatkojen ohjelma julki

Jazz-Espa järjestetään 18. kertaa Espan lavalla Helsingissä 24.7. - 4.8.2017 ja konserttikimaran päättää lauantaina 5.8. Espan lavalta Ravintolan Kappeliin levittäytyvä Jazzjatkot-minifestari. Katso ohjelma Jazz-Espan sivuilta. 


entry-image

Jazzliiton kiertuehaku keväälle 2018 suljettu

Keväällä 2018 Jazzliitto osallistuu neljän Jazz Finland -kiertueen sekä ranskalais-suomalaisen Vapaat Äänet -kiertueen tuotantoon. Jazz Finland -kiertueista kaksi on omatuotantoisia ja kaksi tuettua yhteistuotantokiertuetta.