Siirry pääsisältöön

Uutiset

entry-image

FinEst Jazz Rally etsii tulevaisuuden tähtiä kilpailumatkalle Tallinnaan

Suomen ja Viron Jazzliittojen uuden, nuorille jazzopiskelijoille tarkoitetun yhtyekilpailun toinen hakukierros alkaa! Pääpalkintona voittajalle on kaksi festivaalikeikkaa Suomessa ja Virossa. FinEst Jazz Rally on maaottelu, jossa ratkotaan maiden välinen jazzmestaruus samalla kun tutustutaan muusikoihin ja jazzin perinteeseen lahden molemmin puolin. Hakuaika kilpailuun on 15.10.–15.12.2018.entry-image

Aurinkoinen Jazz-Espa keräsi komeasti yleisöä

Heinäkuisen Helsingin keskustan kotimaisella jazzmusiikilla täyttävä Jazz-Espa järjestettiin tänä kesänä jo yhdeksättätoista kertaa. Espan lavalla nähtävä Jazz-Espa-konserttisarja oheistapahtumineen keräsi yli 4000 kuulijaa. Myös tämän kesän uutuutena järjestetyt Suvilahti Jazz -avaus- ja päätösklubit Sörnäisten rannan uudella ravintolalaiva Merikerholla keräsivät laivan täyteen jazzyleisöä.


entry-image

Uusi Suvilahti Jazz avaa vilkkaan Jazz-Espa-viikon sunnuntaina 29.7.

Vuosittainen Jazz-Espa valtaa itäisen Esplanadin puiston 30.7.–4.8., jolloin Espan ulkolavalla kuullaan lähes 20 eri kokoonpanoa kolmessa kattauksessa. Tänä vuonna Jazz-Espan rinnalla nähdään myös avajais- ja päätösklubit ravintolalaiva Merikerholla uuden Suvilahti Jazz -tapahtuman myötä.