Info

Suomen Jazzliiton koordinoima Jazz Finland -sivusto aloitti Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella vuonna 2013 verkkosivustona, jonka päätoimintoina ovat kattava keikkakalenteri sekä tietokanta jazzmusiikista ja jazzalan toimijoista Suomessa. Sivusto esittelee kiinnostavien artistien ja uusien julkaisujen lisäksi ajankohtaisia ilmiöitä.

 Jazz Finland pyrkii tarjoamaan mahdollisimman ajankohtaista tietoa kentältä sekä päivittämään uusia tapahtumia, toimijoita sekä julkaisuja jatkuvasti. Jazz Finlandin tietoja päivitetään ensisijaisesti sivustolle lähetettyjen ilmoitusten ja mediatiedotteiden pohjalta. Jos siis löydät tietokannasta virheen, vanhentunutta tietoa tai koet, että jokin olennainen levy, artisti, yhtye tai toimija puuttuu, ilmoitathan siitä meille viereisen lomakkeen avulla. Otamme mielellämme vastaan myös korjausehdotuksia sivuston käytettävyyden ja kalenterin toimivuuden suhteen!

Keikkakalenteriin voit ilmoittaa tapahtumasi Live-sivun vasemmasta laidasta, "Ilmoita keikka" -lomakkeen kautta. Täytäthän lomakkeelle kaikki keikan tiedot huolellisesti englanniksi ja suomeksi ja lähetäthän keikkaan liittyvän kuvan (max 2MB) osoitteeseen press@jazzfinland.fi.

Mediatiedotteet voi lähettää samaan osoitteeseen, press@jazzfinland.fi. Tiedotteiden tulisi niin ikään olla huolellisella ja ytimekkäällä kielellä sekä suomeksi että englanniksi, jotta pystymme lisäämään ne nopeasti sivuille. 

Huhtikuussa 2017 Suomen Jazzliitto ry. muutti kansainvälisen nimensä Jazz Finlandiksi (ent. Finnish Jazz Federation). Haluamme korostaa toimintamme yhteisöllistä ja palvelullista roolia ja toivomme, että sekä jazzalan ammattilaiset että musiikinystävät ottavat osaa toimintaamme ja löytävät myös ilmaiset palvelumme. Tietoa toiminnastamme löydät kohdasta Jazzliitto.

Ilmoita korjauksesta, lisäyksestä, poistosta tai ehdotuksesta