Info

Jazz Finland aloitti Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella vuonna 2013 verkkosivustona, jonka päätoimintoina ovat kattava keikkakalenteri sekä tietokanta jazzmusiikista ja jazzalan toimijoista Suomessa. Sivusto esittelee kiinnostavien artistien ja uusien julkaisujen lisäksi ajankohtaisia ilmiöitä.

Kuten elävällä musiikinlajilla on tapana, myös suomalainen jazz jatkaa muotoutumistaan. Jazz Finland pyrkii tarjoamaan mahdollisimman ajankohtaista tietoa kentältä sekä päivittämään uusia tapahtumia, toimijoita sekä julkaisuja jatkuvasti. Jazz Finlandin tietoja päivitetään ensisijaisesti sivustolle lähetettyjen ilmoitusten ja mediatiedotteiden pohjalta. Jos siis löydät tietokannasta virheen, vanhentunutta tietoa tai koet, että jokin olennainen levy, artisti, yhtye tai toimija puuttuu, ilmoitathan siitä meille viereisen lomakkeen avulla. Otamme mielellämme vastaan myös korjausehdotuksia sivuston käytettävyyden ja kalenterin toimivuuden suhteen!

Jazz Finlandin keikkakalenteri on linkitetty All About Jazz -sivuston Jazz Near You -palveluun. Sitä kautta kaikilla kalenteriimme ilmoitetuilla tapahtumilla on maailmanlaajuinen jakelu ja aktiivinen yleisö. Keikkakalenteriin voit ilmoittaa tapahtumasi Live-sivun vasemmasta laidasta, "Ilmoita keikka" -lomakkeen kautta. Mediatiedotteet voi lähettää osoitteeseen press@jazzfinland.fi. Tiedotteiden tulisi olla sekä suomeksi että englanniksi. Lähetäthän kuvat tiedostonvälityspalvelujen kuten Dropboxin tai We Transferin kautta.

Huhtikuussa 2017 Jazzliitto muutti kansainvälisen nimensä Jazz Finlandiksi (ent. Finnish Jazz Federation). Haluamme korostaa toimintamme yhteisöllistä ja palvelullista roolia ja toivomme, että sekä jazzalan ammattilaiset että musiikinystävät ottavat osaa toimintaamme ja löytävät myös ilmaiset palvelumme. Tule mukaan keskusteluun Jazz Finlandin Facebook-ryhmässä ja kerro meille, miten voisimme yhdessä nostaa suomijazzin soimaan kaikkialla!

Ilmoita korjauksesta, lisäyksestä, poistosta tai ehdotuksesta