Jarno Tikka (s. 1986) on jazzmusiikko, saksofonisti, huilisti ja säveltäjä. Hänen pääyhtyeitään ovat Alder Ego, Okko Saastamoisen Kvartetti, Thinkeries Potbelt, Teemu Åkerblom Quartet ja Mikko Sarvanne Hip Company. Häntä on lisäksi voitu kuulla satunnaisesti laajemmissa kokoonpanoissa, kuten UMO ja Ricky Tick Big Band.
Jarno Tikka on valmistunut jazzmuusikoksi ja saksofonipedagogiksi Metropolia Amk:sta 2013. Vuodesta 2013 lähtien hän on syventänyt suhdettaan jazz-musiikkiin Sibelius-Akatemian jazz-osastolla ja soittanut sekä opiskellut lukuisten kansainvälisten mestarien kanssa, kuten Joe Lovano, Tivon Pennicot, Jerry Bergonzi, Will Vinson, Jeff Tain Watts ja Terrell Stafford.


Musiikissa Tikka ammentaa historian lukuisilta mestareilta, tärkeimpinä vaikutteinaan Lennie Tristano, Bela Bartok, Duke Ellington, Philip Glass, John Coltrane, Wayne Shorter Gil Scott-Heron ja Charles Mingus. Esikuviensa tavoin hän haluaa järjestellä musiikissaan äänet persoonallisella yllätyksellisellä tavalla suhteessa totuttuun valtavirtaan ja ottaa riskejä. Häntä kiehtoo epätotutut sävelten yhdistelmät, musiikilliset tekstuurit, musiikillinen kommunikaatio, saksofonin lukuisat äänenvärit ja laajennetut tekniikat.