We Jazzin järjestämä Odysseus-festivaali siirtyy kesälle 2021

entry-image

Lonnan saarella järjestettävä kesätapahtuma siirtyy vallitsevan koronapandemian vuoksi vuodella eteenpäin. Uudet päivämäärät ovat 24.-25.7.2021.

Ensimmäinen We Jazzin järjestämä Odysseus-festivaali Lonnan saarella siirtyy vallitsevan koronapandemian vuoksi vuodella eteenpäin. Uudet päivämäärät ovat 24.-25.7.2021. Tilanne on haastava ja siirto harmillinen, mutta festivaali ilmoittaa jo nyt, että suurin osa jo vahvistetuista esiintyjistä saapuu Lonnaan ensi vuoden heinäkuussa: Hailu Mergia, Timo Lassy, 3TM, Verneri Pohjola Quartet, Dalindèo, Superposition, Eero Koivistoinen Quartet ja Mario Rom's Interzone ovat osa Odysseus 2021 -ohjelmaa, joka täydentyy vielä lähempänä tapahtumaa. Loput vahvistetuista esiintyjistä eli Y-OTIS, JAF Trio ja Ville Herrala puolestaan saadaan keikalle jo aiemmin, sillä he esiintyvät joulukuussa Helsingissä järjestettävällä We Jazz 2020 -festivaalilla, jonka ohjelma ja esityspaikat julkistetaan myöhemmin.

"Kovasti odotetun Odysseus-debyytin siirtyminen harmittaa tietenkin paitsi kävijöitä, myös koko järjestäjätiimiä", kertoo We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives. "Samalla on tunnustettava faktat ja todettava, että tapahtuman vastuullinen järjestäminen heinäkuussa olisi hyvin haastavaa ja tässä kohtaa silkkaa arpapeliä. Lisäksi ulkomaisten esiintyjien saaminen paikalle olisi ollut mahdotonta. Uskomme, että tämä ratkaisu antaa parhaimman mahdollisuuden ikimuistoisen Odysseus-debyytin järjestämiselle ja on upeaa, että saimme kaikille jo buukatuille esiintyjille uuden keikan järjestettyä."

Jo ostetut Odysseus 2020 -liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan eikä lippujen säilyttäminen vaadi niiden haltijalta toimenpiteitä. Myös lippujen palautus on mahdollista perjantaista 22.5. alkaen 31.7.2020 saakka Tiketin myyntipisteissä. Kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä ja kuten Odysseus-albumin tekijä Eero Koivistoinen totesi: "Laitetaan uudet päivät kalenteriin ja odotellaan Odysseusta tapahtuvaksi."

Odysseus 2021
24.-25.7.2021 Lonnan saari, Helsinki
Hailu Mergia, Timo Lassy, 3TM, Verneri Pohjola Quartet, Dalindèo, Superposition, Eero Koivistoinen Quartet ja Mario Rom's Interzone

wejazz.fi

Kommentoi