Siirry pääsisältöön

We Jazz 2020 peruuntuu koronaviruksen vuoksi

entry-image

Yli 20 hengen yleisötilaisuudet Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella kielletään 23.11.-13.12.2020. Uusien koronarajoitusten vuoksi myös vuoden 2020 We Jazz -festivaali peruuntuu.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokoama koronakoordinaatioryhmä on todennut 19.11. pääkaupunkiseudun olevan koronaepidemian leviämisvaihe

essa. Aluehallintavirasto on tänään 20.11. kieltänyt kaikki yli 20 hengen kokoontumiset Uudenmaan alueella ja uudet koronarajoitukset ovat voimassa 23.11.-13.12.2020. Tämä valitettavasti tarkoittaa sitä, että vuoden 2020 We Jazz -festivaali joudutaan perumaan.

”Raskain mielin hautaamme meille rakkaan tapahtuman, jota olemme yli vuoden valmistelleet. Olisimme halunneet tarjota yleisöllemme tänäkin vuonna valoa ja voimaa ajankohtaisesta jazzmusiikista ja olimme huolella valmistelleet turvallisen tapahtuman tähän poikkeusaikaan. Tilanne on kuitenkin haastava ja kansanterveys menee ymmärrettävästi edelle”, festivaalin toiminnanjohtaja Katariina Uusitupa kertoo.

Kaikki ostetut ennakkoliput pyydetään ystävällisesti palauttamaan Tikettiin. Festivaali on myös sähköpostitse yhteydessä kaikkiin lipunhaltijoihin. Lue lippujen palautuksiin koskevat ohjeistukset alta:

Tiketistä ostetut liput voi palauttaa oheisella lomakkeella. Tiketti pidättää palautuksissaan lippukohtaisen palvelumaksun. Lippujen viimeinen palautuspäivä on 20.1.2021. Lipun voi halutessaan jättää palauttamatta, jolloin lipputulo jää tapahtuman järjestäjälle avuksi peruuntumisen aiheuttamien kulujen kattamiseen. Lue lisää Tiketin verkkosivuilta: http://www.tiketti.fi/info/palauttaminen.

Vuodesta 2013 järjestetty We Jazz -festivaali järjestetään jälleen ensi vuonna, kun tapahtuman järjestäminen on turvallista. We Jazz -tiimi haluaa kiittää tapahtuman tukijoita, yhteistyökumppaneita, artisteja sekä lipunostajia, ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraavalle festivaalille.

Yhteydenotot: press@wejazz.fi

Kommentoi