We Jazz 2015 -ohjelmanjulkistus Helsinki Design Weekillä 5.9.

entry-image

Kahvila Sävyssä järjestettävässä konsertti-illassa esiintyvät trumpetisti Verneri Pohjola ja rumpali Sami Nummela, joista kumpikin esittää soolosetin. Levyjazzia tarjoilee We Jazz DJs. We Jazz 2015 -tabloid-lehti julkaistaan samassa yhteydessä.

Helsingissä 7.–13.12. järjestettävän kolmannen vuosittaisen We Jazz -tapahtuman ohjelmisto julkistetaan Helsinki Design Weekin yhteydessä 5. syyskuuta. Tapausta juhlistetaan Kahvila Sävyssä, jossa kuullaan kaksi sooloesitystä myös joulukuun jazzviikolla mukana olevilta artisteilta. Tapahtumassa esiintyvät kansainvälisesti arvostetuimpiin suomalaisiin jazz-artisteihin lukeutuva trumpetisti Verneri Pohjola ja suomijazzin potentiaalisimpiin nouseviin nuoriin kykyihin kuuluva rumpali Sami Nummela. Sooloesitysten ohella Pohjolan ja Nummelan suunnitelmissa on esiintyä illan aikana duona. Pohjolan ja Nummelan ohella jazzia Sävyssä tarjoilevat We Jazz -deejiit, joita on kesän aikana kuultu mm. Pori Jazzissa, H2Ö-festivaalilla Turussa ja mbarin suosituilla We Jazz -kesäklubeilla. Helsinki Design Weekillä tapahtuvaan jazz-iltaan kuuluu myös We Jazz 2015 -tabloid-lehden julkistus. Nyt ensi kertaa julkistettava We Jazz -lehti tarjoilee tuoreimmat kuulumisen jazzin saralta ja ennakoi kattavasti joulukuun tapahtumaa. Kahvila Sävyn We Jazz -illan liput ovat ennakkomyynnissä Lippupalvelun myyntipisteissä.

"Helsinki Design Week sopii viitekehyksenä erittäin mainiosti We Jazz 2015 -ohjelman ja tabloid-lehden julkistamiseen", We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives sanoo. "Verneri Pohjolalla, Sami Nummelalla ja Kahvila Sävyllä on kullakin oma vahva osuutensa joulukuun tapahtumassamme, joten syyskuinen jazz-ilta on myös konseptuaalinen lähtölaukaus joulukuussa huipentuvaan jazz-syksyyn. Harvoin kuullut sooloesitykset ja näiden yhdistelmästä syntyvä ennenkuulematon duokokoonpano heijastelee We Jazzin ytimessä olevaa kokeilunhalua osuvasti. Uuden We Jazz -tabloidin ideana on tarjota lisäulottuvuus ja tuore ennakoiva elementti joulukuiseen tapahtumaamme."

We Jazz 2015 järjestetään Helsingissä 7.–13. joulukuuta. Järjestyksessään kolmannessa vuosittaisessa We Jazz -tapahtumassa nähdään parasta suomalaista jazzia kansainvälisillä tähdillä maustettuna. Esityspaikat sijoittuvat eri puolille Helsinkiä ja mukana on useita aiempiin vuosiin verrattuna uusia tiloja. Tapahtuma kasvaa sunnuntain konserttiannin myötä ensi kertaa koko viikon kattavaksi.

WE JAZZ X HELSINKI DESIGN WEEK
la 5.9. klo 19 Kahvila Sävy (Aleksis Kiven Katu 12, Helsinki)
Verneri Pohjola solo
Sami Nummela solo
We Jazz DJs

Liput 12,50 € (sis. toimituskulut), ennakot Lippupalvelu

Tapahtuma Facebookissa.

www.wejazz.fi/

Kommentoi