Uutiset

entry-image

Flame Jazz liekehtii maalla ja merellä

Kolme vuotta menestyksekkäästi Turussa toiminut Flame Jazz on järjestetänyt yli sata jazzkonserttia yli kymmenellä eri estradilla. Tapahtumapaikkojen vaihtelu sekä taiteellinen laaja-alaisuus ovat olleet Flame Jazzin kantavia teemoja alusta asti, ja samoilla ajatuksilla on rakennettu myös kevään 2014 ohjelma.

entry-image

Panurama-klubi käynnistyy Lavaklubilla

Vibrafonisti Panu Savolainen käynnistää oman klubisarjansa HERD-klubien jäädessä tauolle. Helmikuussa 2014 alkava kuukausittainen Panurama-klubisarja tuo vibrafonisti Panu Savolaisen vieraaksi Suomen musiikkielämän huippunimiä Kansallisteatterin Lavaklubille.


entry-image

Kadi Quartet ja Virta jazzkomeettojen kiertueelle tammikuussa

Kuluvan vuoden toukokuisessa Young Nordic Jazz Comets -osakilpailussa nähtiin sekä suomalaisen musiikkikoulutuksen että nuorten muusikoiden lahjakkuuden, pitkäjänteisyyden ja ennakkoluulottoman asenteen tuloksena korkeatasoista saundia. Ykkös- ja kakkossijan rajojarikkovat yhtyeet Kadi Quartet ja Virta avaavatkin Jazzliiton kiertuevuoden 2014 yhteiskiertueella.


entry-image

We Jazz 2013 käynnistyy tänään

Festivaalilla nähdään paitsi lukuisia konsertteja, myös kuvataidetta ja poikkitaiteellisia esityksiä. Kluuvin gallerian jazz-aiheisessa näyttelyssä järjestetään ohjelmaa, ja myös lapset on otettu huomioon monipuolisessa, koko Helsingin keskustaan levittyvässä ohjelmistossa.