Uutiset
entry-image

Jazz & Etno Finland LIVE -tuki haettavissa

Jazz & Etno Finland LIVE on vuonna 2016 käynnistynyt hanke, jonka tarkoituksena on vakiinnuttaa musiikin vapaalle kentälle uudenlainen tukimalli, jota voidaan jatkossa käyttää myös muissa musiikkilajeissa. Jazz & Etno Finland LIVE -tukea jaetaan ammattimaiseen ja säännölliseen jazzia ja/tai etnoa (kansanmusiikki ja maailmanmusiikki) tarjoavaan klubi/konserttitoimintaan vuodelle 2019.

 


entry-image

Signe julkaisee debyyttialbuminsa

Signen musiikki kulkee jazzin, nykymusiikin ja kuunnelman rajapinnoilla. Yhtyeen omintakeinen soundi syntyy varsin poikkeuksellisesta instrumentaatiosta: kokoonpanossa laulavat Riikka Keränen, Selma Savolainen, Josefiina Vannesluoma sekä myös kontrabassoa soittava Kaisa Mäensivu, joka asuu ja työskentelee tällä hetkellä New Yorkissa.entry-image

Glenn Millerin sävelet valtaavat Kulttuuritalon maaliskuussa

Helsingissä saadaan nauttia maaliskuussa Glenn Millerin sävelistä, kun The Great Helsinki Swing Big Band valtaa Kulttuuritalon lavan solisteineen. Glenn Miller Ballroom -konsertti pidetään perjantaina 15. maaliskuuta ja sen solisteina ovat Juki Välipakka ja lauluyhtye Andrew’s Girls. Kapellimestarina toimii Antti Rissanen.
entry-image

Jazz Jkl Live haastaa tutustumaan jazziin

Jazz Jkl Live -konserttisarja tarjoaa jälleen ajankohtaista kotimaista jazzmusiikkia seitsemässä konsertissa Jyvskylän keskustassa. Opiskelijakaupungin jazzelämää piristämään vuonna 2017 perustettu Jazz Jkl –yhdistys tähtää toiminnan vakiinnuttamiseen ja uusien yleisöjen innostamiseen.