Uutiset


entry-image

Varaa lippusi uudistuneelle Turku Jazz Festivalille

Maaliskuun Turku Jazz Festivalilla 50-vuotiasta vibrafonisti Severi Pyysaloa juhlistavat näyttävästi Vesa-Matti Loiri, Antti Sarpila, Jukka Perko ja Reiska Laine sekä Turun filharmoninen orkesteri. Kansainväliset tähtinimet ovat amerikkalaisfonisti Chris Potter ja ruotsalaisvokalisti Rigmor Gustafsson. Turku Jazzin vuoden artistiksi on valittu saksofonisti ja bassoklarinetisti Max Zenger.
entry-image

Josen Pimeä Puoli julkaisee ensialbuminsa 2.3.

Ilman pimeää ei voi olla valoa. Jossain bluesin, jazzin ja noirin kaukaisella raja-alueella käydään loputonta kaksintaistelua, jossa vastapuolina ovat Jose Mäenpään tummanpuhuvat tarinat sekä Pimeän Puolen värisevä twist.

 


entry-image

Elifantree julkaisee odotetun uuden albuminsa Anemone 9.3.

Tamperelainen levymerkki Eclipse Music julkaisee luovasti elektronisen popin ja jazzin välimaastossa liikkuvan Elifantree-yhtyeen uuden albumin Anemone maaliskuussa. Neljännellä albumillaan 10-vuotias yhtye yhdistelee unenomaisia tunnelmia elektronisiin sävyihin sekä koukuttaviin melodioihin.


entry-image

OULUN MUSIIKKIJUHLAT 2018 – KUULOESTEETÖN FESTIVAALI

28. Oulun Musiikkijuhlat järjestetään 11.–24.3.2018. Taiteen edistämiskeskus (Taike) on myöntänyt avustuksen Oulun Musiikkijuhlien Kuuloesteetön festivaali -hankkeelle. Festivaali pyrkii toteuttamaan yhteistyökumppaneiden avulla erilaisiin konserttiympäristöihin mahdollisimman toimivat ratkaisut kuuloesteettömyyden toteutumiseksi.