Uutiset


entry-image

April Jazz tulee kansainvälisempänä kuin koskaan

Pääkaupunkiseudun suurin jazztapahtuma, 31. April Jazz järjestetään Espoossa vappuviikolla 26.-30.4.2017. Kansainvälisiä pääesiintyjiä ovat jazzlaulaja Dianne Reeves, pianisti Michel Camilon ja flamencokitaristi Tomatiton muodostama latin jazzin superduo, maaginen tunisialainen laulaja-oudin soittaja Dhafer Youssef sekä Steve Gadd Band. April Jazz jatkaa perinteistä ainutlaatuisten kotimaisten tilausteosten sarjaa avajaiskonsertissa, jonka säveltäjinä toimivat Marzi Nyman, Annamari Kähärä sekä Jarmo Saari ja esiintyjinä heidän rinnallaan Tapiola Sinfonietta ja Tapiolan kuoro. Festivaaliohjelma täydentyy vielä. Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteessä.entry-image

TTT-Klubin musiikkiohjelmisto keväälle 2017 julki

TTT-Klubin kevätkauden musiikkiohjelmisto sisältää 11 vierailuesitystä lauluntekijöiden, pop/rockin, jazzin ja bluesin maailmoista. Ajankohtaisuuteen ja korkeaan taiteelliseen tasoon pyrkivä kattaus sisältää runsaasti ensivierailuja sekä juhla- ja levynjulkaisukonsertteja.
entry-image

We Jazz 2016 valtaa Helsingin 4.-11.12.

Neljättä kertaa järjestettävä Helsingin laajin vuosittainen jazzfestivaali esittelee kiinnostavinta jazzia Suomesta ja ulkomailta. Tämän vuoden kansainvälisiin artistivieraisiin lukeutuvat mm. yhdysvaltalainen Mark Turner Quartet, Berliinistä saapuva Lucia Cadotsch "Speak Low" ja norjalainen Huntsville. Kotimaisista artisteista mukana ovat esimerkiksi Jukka Eskola Soul Trio, Dalindèo, Jukka Perko Avara ja Iro Haarla Trio. Paikallisten ja ulkomaisten artistien yhteistyötä kuullaan yhtyeissä Helsinki X Berlin Ensemble, Otis Sandsjö & Friends ja Dunstan. Uusina esityspaikkoina mukana ovat G Livelab, Kansallisteatterin suuri näyttämö, El Fant, Lapinlahden Lähde ja Helsinki Contemporary.


entry-image

Suomen Big Band -mestaruus 2016 ratkesi Helsingissä

Suomen Big Band -Yhdistys ry:n ja Metropolian järjestämä Suomen big band -mestaruuskilpailu käytiin lauantaina 26.11. Seitsemän kotimaisen orkesterin joukosta jaetulle ensimmäiselle sijalle selviytyivät Sointi Jazz Orchestra ja Jyväskylä Big Band. Kolmannelle sijalle ylsi Junior All Star Big Band.