Siirry pääsisältöön

Uutiset
Jazz City Turun loppuvuosi soi pelkästään verkossa

Varsinais-Suomen uudet kokoontumisrajoitukset aiheuttavat muutoksia Jazz City Turun konserttiohjelmaan. Perjantain loppuunmyyty Jukka Perko Early Birds -konsertti soitetaan nyt Café Tiljanin lavalta ilman yleisöä verkkolähetyksenä Facebook Livessä. Åbo Svenska Teater kontaktoi kaikki Tiljaniin lipun ostaneet.Sointi Jazz Orchestran vuoden viimeinen keikka suorana verkossa 1.12.

Sointi Jazz Orchestran vuoden viimeinen keikka lähetetään Musiikkiteatteri Kapsäkistä suorana livestreamina orkesterin Facebook-sivulla ja Keikalla.fi-sivustolla. Keikalla.fi-sivustolta keikan lunastaessa voi tukea orkesterin muusikoita vapaavalintaisella 5-30 euron kannatuslipulla ja katsoa keikkatallenteen vielä 7 päivää esityksen jälkeen.


Musiikin edistämissäätiön jakama Jazz & Etno Finland LIVE -tuki laajenee kattamaan kaikki musiikkilajit ja/tai niiden yhdistelmät. Kyseinen tuki on nyt nimeltään Musiikki Suomi LIVE

Musiikki Suomi LIVE on musiikin vapaan kentän tukimalli, joka on suunnattu kaikenlaiselle musiikille. Sen edeltäjinä pilotteina olivat vuonna 2016 käynnistynyt Jazz Finland LIVE -tuki ja sen seuraaja Jazz & Etno Finland LIVE -tuki. Nyt tuki jaetaan kaikelle musiikille ammattimaiseen ja säännölliseen klubi/konserttitoimintaan vuodelle 2021.


Nordic Jazz Comets -showcase 2.12. ilmaisena stream-tapahtumana

Raikasta pohjoismaista jazznäkemystä esittelevä Nordic Jazz Comets -katselmus järjestetään We Jazz -festivaalin peruuntumisen myötä stream-tapahtumana 2. joulukuuta. Suomen edustaja, Kadi Vija Key Project esiintyy suorana G Livelabista, jossa keikka streamataan suljetuin ovin. Neljän muun pohjoismaisen yhtyeen taltioinnit nähdään muun muassa Trondheimista ja Reykjavikista käsin. Symphonic Ellington yhdistää Turku Jazz Orchestran ja Turun filharmonikot

Muhkean orkesterimusiikin ystäviä hemmotellaan torstaina Turun filharmonisen orkesterin ja Turku Jazz Orchestran yhteiskonsertilla, kun legendaarisen Duke Ellingtonin svengaava musiikki herää eloon loppuunmyydyssä Turun konserttitalossa. Konserttia voi seurata myös striimilähetyksenä Keikalla.fi-alustalla.