Uutiset
entry-image

We Jazzilta uusi live-levyjen sarja

Helsinkiläinen We Jazz Records lanseeraa syyskuussa uuden, levymerkin livetoimintaa esittelevän julkaisusarjan We Jazz Live Plates. Ensimmäinen sarjassa julkaistava albumi kulkee nimellä Berlin 27.10.17, ja sillä esiintyvät Bowman Trio, Jaska Lukkarinen Trio ja Black Motor.entry-image

JAZZTORIN OHJELMA TÄYDENTYI

Kymmenen tapahtumaa, kuusi tapahtumapaikkaa ja seitsemän järjestäjää. Lahden Jazztorin ohjelma tarjoaa monipuolisen sekoituksen konsertteja, klubikeikkoja, elokuvia, runoutta, sirkustaidetta ja shakkia. Vieraita on New Yorkista asti, mutta paikallisetkin voimat ovat hyvin esillä.


entry-image

Saksofonikvartetti Quatuor Machaut kiertueella Suomessa syyskuun lopussa 

Ranskalainen saksofonikvartetti Quatuor Machaut esiintyy Suomessa syyskuun lopussa kuudella paikkakunnalla. Uniikilla tavalla varhaista polyfonista musiikkia ja modernia improvisaatiota yhdistelevän kokoonpanon kiertue alkaa Mäntästä 23.9. ja loppuu Joensuuhun 29.9. Suomen jälkeen kiertue jatkuu Virossa ja Latviassa. 
entry-image

We Jazz -festivaali 2.–9.12. levittäytyy Tallinnaan

Helsingin laajamittaisin vuosittainen jazztapahtuma We Jazz järjestetään kuudetta kertaa 2.–9. joulukuuta. Tapahtuma tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan katsauksen aikalaisjazziin meiltä ja muualta. We Jazz 2018 -esiintyjäkaartiin kuuluvat mm. Logan Richardson, trumpetisti Jaimie Branchin Anteloper-yhtye, Phronesis, Y-OTIS, Timo Lassy Band, Verneri Pohjola & Mika Kallio, Ilmiliekki Quartet sekä ainutlaatuisen kunnianosoituksen säveltäjäsuuruus Krzysztof Komedalle esittävä Dalindèo. Uusina ulottuvuuksina We Jazzissa nähdään tänä vuonna mm. salakeikka, varastokeikat ja Mopo-yhtyeen festivaali festivaalin sisällä. Samalla We Jazz levittäytyy ensimmäistä kertaa myös Tallinnaan, jossa tapahtuma vierailee 6.12. Tapahtuman liput ovat nyt  myynnissä.