Uutiset

entry-image

Hae esiintymään Jazzliiton kiertueille keväällä 2021

Voit nyt hakea esiintymään Jazzliiton kevään 2021 kahdella kiertueella. Haku on avoinna 6.4.–10.5.2020. Koronavirusepidemiasta johtuen yksi Jazzliiton oma kiertue ja kaksi yhteistuotantokiertuetta siirretään keväältä 2020 keväälle 2021. Tämän vuoksi yhteistuotantoisia kiertueita ei ole mukana tässä haussa.entry-image

Järvenpään Puistoblues peruuntuu tältä kesältä

Järvenpäässä 24.-28. kesäkuuta pidettäväksi suunniteltu Puistoblues peruuntuu. Syynä ovat koronaviruksen leviämisen aiheuttama epävarmuus etenkin ulkomaisten artistien saapumisessa Suomeen sekä viruksesta aiheutunut yleinen epävakaa tilanne.


entry-image

Konserttijärjestäjien Jazz & Etno Finland LIVE -tuki haettavissa 9.4.2020 saakka!

Jazz & Etno Finland LIVE on vuonna 2016 käynnistynyt hanke, jonka tarkoituksena on vakiinnuttaa musiikin vapaalle kentälle uudenlainen tukimalli, jota voidaan jatkossa käyttää myös muissa musiikkilajeissa. Jazz & Etno Finland LIVE -tukea jaetaan ammattimaiseen ja säännölliseen jazzia ja/tai etnoa (kansanmusiikki ja maailmanmusiikki) tarjoavaan klubi/konserttitoimintaan vuodelle 2020.


entry-image

Turku Jazz Festival täyttää kaupungin musiikilla koko loppuviikon ajan!

Torstaina 5.3. pyörähtää käyntiin toden teolla Suomen toiseksi vanhin jazztapahtuma, Turku Jazz Festival. Avajaiskonsertissa Bar Ö:ssä nautitaan Ville Herralan hypnoottisesta soolobassokonsertista sekä kuullaan miten jazzlisko Fredator svengaa yhdessä saksofonisti Max Zengerin kanssa. Viikonlopun pääkonsertit Logomossa on loppuunmyyty!


entry-image

Pope Puolitaival Nordic4 lähtee Suomen kiertueelle 23. maaliskuuta

Jazzperinteen paletista rohkeasti ammentava Pope Puolitaival Nordic4 konsertoi maalis–huhtikuussa ympäri Suomea. Viime syksynä julkaistun Northern Resonance -albumin tarinallinen kokonaisuus herää eloon yhdeksän kaupungin kiertueella. Kiertue on Creatikan ja Suomen Jazzliiton yhteistuotanto.