Uusi Seppo Jazz 2018 Tampereen Hiedanrannassa syyskuussa

entry-image

Tampere saa uuden jazzfestivaalin, kun Hiedanrannassa järjestetään 2. syskuuta  Seppo Jazz 2018.

Seppo Jazz 2018 järjestetään Tampereen Hiedanrannassa, Lielahden kartanolla sunnuntaina 2. syyskuuta klo 12-17.

Tapahtuma sopii kaikenikäisille ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtumassa esiintyvät omalaatuista pop/jazz/folk musiikkia esittävä Samanna jonka ensilevyn julkaisi viime vuonna Texicalli Records. Orkesterin konsertit ovat yllättäviä ja hauskoja ja varsin suosittuja. 

Hot Heros muusikoilla on takanaan yli kaksikymmentä vuotta yhteistä musiikillista matkaa ja rumpali Janne Tuomi, kontrabasisti VIlle Rauhala sekä saksofonisti Sami Sippola ovat tuttuja monista eri kokoonpanoista, mm. kitaristi Raoul Björkenheimin, saksofonisti Jorma Tapion ja pianisti Iro Haarlan kanssa aktiivisesti keikkailevat muusikot julkaisevat uuden Folkjazz from Finland levyn Eclipse Musicin kautta syyskuussa 2018. Levyllä kuullaan hehkuvaa luontoromantiikkaa ja vahvaa tulkintaa.

Belize on maaginen trio, yksinkertaisista elementeistä nousevaa alkuvoimaa. Ensimmäinen keikka soi Santalahdessa vanhan kattohuopatehtaan katolla loppukesän iltana 2015. Laulaja Kielo Kärkkäinen, kitaristi Antti Hyartt ja viulisti Anri Tuohimäki ovat mieltyneet akustiseen sointiin ja selkeästi erottuviin melodisiin elementteihin. Laulujen kielet suomi ja espanja ovat osa poljentoa, mutta eivät sido musiikkia tiettyyn perinteeseen tai tyyliin. Belize julkaisi debyyttialbuminsa Paisajes y encuentros vuonna 2017 ja esittelee Seppo Jazzissa seuraavan levynsä materiaalia.

Pelle & Romantiks on jazzia ja runoutta yhdistävä orkesteri, joka soittaa mitä sydämeen sattuu. Underground-runoilija Pelle Romantican puhetta tahdistavat Pirkko Mandola, Ville Rauhala, Sebastian Krühn ja Sami Sippola.

Tapahtuma Facebookissa.

Kommentoi