Upouusi ELive Stream tuo jazzkonsertit kuuntelijoiden luokse

entry-image

Upouusi ELive Stream tuo netin välityksellä jazzkonsertit kuuntelijoiden luokse, niin laiturille kuin olohuoneeseenkin suoraan Kälviältä.

Kahden muusikon, basisti Eevalotta Matikaisen ja kitaristi Martin Söderbackan pyörittämä ELive Music Oy on aloittanut virtuaalikonserttitoiminnan Keski-Pohjanmaalta käsin. Kaksikko on rakentanut intiimin, olohuone-tunnelmaisen studiotilan, josta he lähettävät alkuun viikottaisen, viiden konsertin kesä 2020 sarjan. Matikaisen ja Söderbackan muodostama kitara-kontrabasso duo toimii konserttien housebändinä ja jokaiseen konserttiin heille saapuu kiinnostava vieras.

Ensimmäisenä vieraana Söderbacka-Matikainen Duon kanssa kuullaan saksofonimaestro Joonatan Rautiota, joka on arvostettu oman instrumenttinsa sekä jazztradition kiistaton taitaja. Matikainen ja Söderbacka ovat soittaneet useasti aikaisemminkin Joonatanin kanssa, onhan hän ollut mm. Matikaisen Soul What? Feat. Joonatan Rautio -kvintetin vakiojäsenenä jo vuodesta 2013 asti. Toisena vieraana kuullaan suomenruotsalaista laulajaa Charlotta Kerbsiä, joka laulaa omalla värikkäällä ja vahvalla tyylillään mm. omia soul/folk-henkisiä kappaleitaan.

Heinäkuun lopulla kuullaan Laila Kinnusen rakkaita sävelmiä Muistojeni Laila -nimisessä konserttikokonaisuudessa, jossa Söderbacka-Matikainen Duon kanssa tulkitsemaan tulee Z League-yhtyeestä tuttu, heleä-ääninen laulaja Susanna Eronen. Neljänneksi vieraaksi ELive Stream sarjaan saapuu jazzstandardeja tulkitsemaan trumpetisti/laulaja Mikko Pettinen, jonka laulun lomassa kuullaan hänen trumpetillaan taikomia monipuolisia sävyjä sekä efektoituja äänimaisemia. Viiden konsertin sarjan viimeisenä solistina toimii taitava pianisti Mikael Svarvar, joka pysäyttää kuuntelijoitaan sielukkaalla ja voimakkaalla lauluäänellään. Mikael on tuttu näky Matikaisen ja Söderbackan järjestämissä konserteissa ja kolmikko onkin ehtinyt soittaa yhdessä jo useita vuosia.

ELive Stream Studioon ja siihen miltä konsertit kuulostavat ja näyttävät voi käydä tutustumassa sivustolla osoitteessa www.elivestream.fi. Katsomista varten tarvitsee vain hyvän nettiyhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen (puhelimen tai tabletin).

ELive Stream
Söderbacka-Matikainen Duon isännöimät konsertit kesä 2020:

ke. 15.7. Joonatan Rautio - saksofoni
to. 23.7. Charlotta Kerbs - laulu
ti. 28.7. Muistojeni Laila - Susanna Eronen - laulu
su. 9.8. Mikko Pettinen - trumpetti/laulu
to. 13.8. Mikael Svarvar - laulu/piano

Konserttien kesto n. 60 min, liput 9,90€/kpl

Kaikki konsertit ovat katsottavissa lähetyspäivästä vielä seitsemän vuorokauden ajan. ELive Stream -konserttisarjaa tukevat MES ja Kokkolan kaupunki.

www.elivestream.fi

www.facebook.com/soderbackamatikainenduo
www.facebook.com/elivemusicfinland
www.instagram.com/elive_music
www.twitter.com/elive_music
www.elivemusic.fi

Kommentoi