Suomen hallitus päätti suosituksista koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi – rajoituksia myös Jazzliiton toimintaan

entry-image

Maailman terveysjärjestö WHO julisti koronaviruksen pandemiaksi 11.3.2020. Koronavirustartunnan saamisen riski on kohonnut kaikkialla maailmassa. Jazzliiton toimisto suljettu asiakaskäynneiltä 16.3. alkaen toistaiseksi.

Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Valtion järjestämät isot seminaarit ja tapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka.

Hallitus suosittaa, että epidemia-alueilta palaavien tulee sopia työhön paluunsa ajankohdasta ja poissaolosta (kaksi viikkoa) yhdessä työnantajansa kanssa. Etätyötä tulee suosia, jos työtehtävät sen mahdollistavat. Lisäksi muista kuin välttämättömistä työmatkoista on syytä luopua ja lomamatkoja siirtää.

Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi.

Lue koko tiedote Valtioneuvoston sivuilta tästä linkistä. 

Tällä hetkellä alle 500 hengen tilaisuuksien järjestäminen tai niiden peruminen on vielä järjestäjän omassa harkinnassa. Suosittelemme kaikki seuraamaan viranomaisten suosituksia ja ohjeita epidemiatilanteen hillitsemiseksi.

Seuraa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tiedotusta koronavirusepidemian kehittymisestä tästä linkistä.

Seuraa ulkoministeriön tiedotusta tästä linkistä.

Maanantaista 16. maaliskuuta 2020 alkaen Suomen Jazzliiton toimisto on suljettu toistaiseksi asiakaskäynneiltä koronavirusepidemian aiheuttamien varotoimien vuoksi. Meihin voi olla normaalisti yhteydessä sähköpostitse info@jazzfinland.fi tai puhelimitse henkilökohtaisiin numeroihin. Suomen Jazzliitto seuraa tilannetta ja tiedottaa koronavirusepidemian aiheuttamien varotoimien vuoksi tehdyistä mahdollisista muista muutoksista Jazzliiton toimintaan kotisivuillaan osoitteessa www.jazzfinland.fi sekä sosiaalisen median kanavissaan

Kommentoi