Soittamaan Jazzahead! Finnish Clubnight -tapahtumaan?

entry-image

Jazzahead!-messujen off-ohjelmistoon kuuluva Finnish Clubnight -tapahtuma etsii suomalaisia yhtyeitä ja sooloartisteja esiintymään Bremeniin huhtikuussa 2020.

Jazzahead! Finnish Clubnight -tapahtumaan Bremeniin etsitään suomalaisia yhtyeitä ja sooloartisteja esiintymään 25. huhtikuuta 2020.

Ympäri Bremenin klubeja levittäytyvät Clubnight-illat eivät ole osa virallista Jazzahead!-messuohjelmaa, ja klubit itse tuottavat tapahtumat Jazzaheadin toimiessa ohjelman valvojana.

Bremenissä toimiva Saksalais-suomalainen seura Bremen ry (German-Finnish Friendship Club) on mukana järjestämässä Finnish Clubnight -tapahtumaa, ja heidän toiveenaan on auttaa suomalaisia artisteja saamaan taidettaan näkyväksi Bremenissä. Monta vuotta Finnish Clubnightin tapahtumapaikkana toiminut Karton-klubi ei ole käytettävissä ensi kevään klubi-iltaan, mutta uudesta venuesta käydään parhaillaan neuvotteluita. Konsertista maksetaan korvaus.

Kaikkia kiinnostuneita pyydetään lähettämään viestiä 30.11. mennessä Saksalais-suomalaisen seuran jäsenelle Janika Achenbachille osoitteeseen janika.achenbach@dfg-bremen.info.
Viestistä tulee ilmetä seuraavat tiedot: artistin/yhtyeen nimi; muusikot ja instrumentit sekä onko hakenut Jazzaheadin showcase-ohjelmistoon. Lisäksi halutessaan voi lähettää ääni- tai videonäytteen sekä lyhyen kuvauksen yhtyeestä.

Lisätietoja saa Janika Achenbachilta. Hakemuksen voi kirjoittaa suomeksi tai englanniksi.

Kommentoi