Siirry pääsisältöön

Pori Jazz soi taas – viime hetken tietoa huomenna alkavasta tapahtumasta

entry-image

Pori Jazz soi taas -tapahtuma valtaa Kirjurinluodon Lokkilavan torstaista lauantaihin, ja luvassa on kolme päivää kotimaisen musiikin juhlaa!

Lokkilavan ohjelmistossa on tapahtunut kaksi viime hetken muutosta. Torstaina 15.7. konsertoivan Reiska Laine Quintetin kokoonpano muuttuu, koska Juhani Aaltonen on estynyt esiintymästä Porissa. Aaltosen korvaa konsertissa saksofonisti Timo Lassy.

Perjantain 16.7. osalta Tomi Nikku 5tet siirtyy päivän ensimmäiseksi esiintyjäksi (esiintymisaika klo 14–15) ja Jussi Lehtonen Quartet ottaa haltuunsa Lokkilavan toisen esiintymisslotin (klo 15:45–16:45).

Tietoja Pori Jazz soi taas -tapahtuman järjestelyistä on koottu verkkosivujen info-osioon, josta löytyy myös Lokkilavan kartta. Verkkosivuilta löydät lisäksi päivitetyt turvallisuusohjeet, joiden lukemista toivotaan kaikilta kävijöiltä ennen konsertteihin saapumista.

Pori Jazz soi taas -tapahtuma järjestetään turvallisuusnäkökohtia painottaen ja kaikkien viranomaisohjeistusten mukaisesti. Tapahtuma suhtautuu vallitsevaan koronatilanteeseen vakavasti ja on ottanut sen huomioon konserttijärjestelyissä monin eri tavoin. Viime kädessä koronaturvallisuus on kuitenkin kiinni yksilöllisistä valinnoista, joten tapahtuma kehottaa kaikkia asiakkaita vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen.

Jamit Kehräämössä joka ilta

Lokkilavan konserttien päätyttyä kulttuuritehdas Kehräämössä käynnistyvät joka ilta jamit, jotka jatkuvat aamuyöhön asti. Jami-isäntänä Kehräämössä toimii trumpetisti Mikko “Gunu” Karjalainen, joka on urakoinut vastaavassa roolissa lukuisilla Pori Jazz -festivaaleilla. Kehräämön housebandissa soittavat pianisti Riitta Paakki, basisti Kaisa Mäensivu ja rumpali Joe Peri. Vierailijaksi jameihin odotetaan Lokkilavalla esiintyneitä muusikoita sekä muita kaupungissa olevia jazztaitureita.

Kehräämön ovet aukevat päivittäin klo 20, ja musiikki alkaa soida klo 22 jälkeen. A-oikeuksin toimiva ravintola on auki aamuneljään asti, ja tarjolla on myös yölliseen nälkään sopivaa syötävää. Jamit järjestetään koronatilanne huomioiden ja rajatulla kapasiteetilla. Lippuja on myynnissä rajallisesti, joten asiakkaita suositellaan ostamaan pääsylippunsa hyvissä ajoin. Lue lisää: www.porijazz.fi/jamit

Liput kalliimmat portilta ostettuna

Pori Jazz soi taas -tapahtuma järjestetään Kirjurinluodon Lokkilavalla 15.–17.7. Pääsylippuja on myynnissä kaikissa Ticketmasterin myyntikanavissa ja Porin alueella Pori Jazzin toimistolla raatihuoneella, Länsi-Porin sekä Mikkolan Prismoissa ja Visit Porissa.

Konserttipäivinä pääsylippuja on myynnissä myös Lokkilavan portilla. Liput ovat kalliimmat portilta kuin ennakkoon ostettuna. Lokkilavan päivälippu maksaa ennakkoon 48 eur (portilla 53 eur), kolmen päivän lippu 125 eur (portilla 130 eur). Helpoimmin ja nopeimmin ostat lippusi Ticketmasterin verkkokaupasta!

www.porijazz.fi

Kommentoi