Koulutusta tapahtumatuotantoon

entry-image

VAAHTO-hankkeen puitteissa jazztapahtumien tuottajille järjestetään henkilö- ja tapauskohtaista konsultointia ja koulutusta eri puolilla Suomea. Työpajamallisen koulutuskokonaisuuden keskiössä on uusien toimintamallien löytäminen ja jo tuttujen tuotannon toimintojen kehittäminen. Miten viestin tapahtumastani tehokkaasti medialle ja yleisölle? Millainen on toimiva tapahtumakonsepti? Miten tuotantoprosessia voisi kehittää edelleen?

Koulutukseen osallistuvat konserttijärjestäjät kuvaavat ennakkotehtävänä oman tapahtumansa tuotantoa ja siihen liittyviä haasteita. Kunkin koulutuskerran alussa on osallistujien vastauksista koottuihin yhteisiin teemoihin pureutuva yleisluento, jonka jälkeen osallistujien tapahtumia käsitellään workshopeissa case-pohjalta. Workshopeissa on mahdollista käsitellä järjestäjien omia joko tulevia tai menneitä tuotantoja case-tehtävien tiimoilta.

Paikkakunnat ja päivämäärät:
Helsinki pe 6.9. klo 17
Seinäjoki ti 2.10. klo 17
Joensuu ti 8.10. klo 17
Oulu la 19.10. klo 9

Työpajojen kesto riippuu osallistujamäärästä ja on 3-5 h/koulutus. Oulun koulutus on klo 9 - 16, sisältäen myös tapahtumarahoitukseen pureutuvan osuuden ja lounastauon.

Osallistuminen ja ilmoittautumiset:
Koulutukset on tarkoitettu ensisijaisesti Jazzliiton jäsenyhdistyksille, mutta ovat kaikille jazztapahtumien tuotannosta kiinnostuneille avoimia niin pitkään kuin paikkoja riittää. Osallistujamäärä on rajoitettu case-tyyppisen työskentelytavan takia, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset koulutuksiin tapahtuvat sähköisen lomakkeen kautta tästä linkistä. Ilmoittautumisten deadline on Helsingin koulutukseen ke 28.8. ja muihin tilaisuuksiin ti 17.9.2013.

VAAHTO-hankkeen koulutussisällöstä tapahtumajärjestäjille vastaa We Jazz Oy.

Music Finlandin hallinnoima Vaahto – Valtakunnallinen tuottaja- ja välittäjähanke on Euroopan sosiaalirahaston, Opetus- ja kulttuuriministeriön, Hämeen ELYn, Seinäjoen, Tampereen, Järvenpään ja Oulun kaupunkien rahoittama hanke, jonka tavoitteena on uusien toimintamallien, koulutuksen, tukijärjestelmien ja yhteistyömuotojen luominen musiikin, tanssin, kirjallisuuden ja kuvataiteen välittävän portaan tukemiseksi ja kehittämiseksi.

Hankkeen yhteistyökumppanit ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Suomen Itämeri-instituutti, Musiikki & Media, MARS, Läntinen tanssin aluekeskus, Sisä-Suomen tanssin aluekeskus, Suomen Muusikkojen Liitto, SOA ry, Suomen Jazzliitto, Frame-säätiö, Lukukeskus, Music Managers’ Forum Finland, Teosto, Suomen Säveltäjät. Hankkeen budjetti on 530 000 euroa.

Joensuussa järjestettävä koulutus ei kuulu Vaahto-hankkeeseen, mutta on sisällöltään sama kuin muissakin koulutuksissa.

www.musicfinland.fi 

Kommentoi