Kerava Jazzin ja We Jazzin stipendi Jimi Nurmiselle

Kerava Jazz ry:n ja We Jazz Oy:n yhteistyössä ensi kertaa jakama 250 euron suuruinen stipendi annetaan vuonna 2013 keravalaiselle pianonsoiton opiskelija Jimi Nurmiselle.

Kerava Jazz -festivaalia järjestävä Kerava Jazz ry ja helsinkiläinen kulttuurialan luova toimisto We Jazz Oy myönsivät ensi kertaa yhteisen stipendin lupaavalle muusikolle. 24. - 25. toukokuuta järjestetyn Kerava Jazzin yhteydessä luovutetun stipendin sai pianonsoittoa Keravan Musiikkiopistossa opiskeleva Jimi Nurminen, joka on myös Sibelius-lukion ensimmäisen vuoden oppilas. Nurminen on innokas ja tavoitteellinen harjoittelija sekä luotettava yhtyesoittaja. Säveltäminen on luontainen osa hänen musiikillista ilmaisuaan ja lisäksi hänen improvisointitaitonsa ansaitsevat erityismaininnan.

250 euron suuruinen stipendi ojennettiin Nurmiselle Kerava Jazz -festivaalin yhteydessä.

Kerava Jazz ry on aktiivinen toimija Keravan kulttuurielämässä. Vuodesta 1991 järjestetty Kerava Jazz -festivaali on ennakkoluulottomasti esitellyt niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin jazzmusiikin huippuesiintyjiä. Vuoden 2013 tapahtuman esiintyjiin lukeutuvat mm. arvostettu yhdysvaltalaissaksofonisti Dave Liebman sekä Suomi-jazzin kuumiin nimiin kuuluva saksofonisti Timo Lassy yhtyeineen.

We Jazz Oy on helsinkiläinen luova toimisto, joka toimii monipuolisesti musiikkialalla mm. viestinnän, tuotannon, musiikkijournalismin, visuaalisen suunnittelun ja artistiedustuksen saralla. We Jazzin edustamiin artisteihin kuuluvat Timo Lassy, Jo Stance sekä We Jazz DJs.

Kommentoi