Kadi Vija julkaisee Phoebe Buffay:lle omistetun c-kasetin

entry-image

Suomalainen jazzlaulaja Kadi Vija julkaisee 1. marraskuuta 90-luvun yhdysvaltalaisesta kulttisarjasta Frendit tutuksi tulleelle Phoebe Buffaylle omistetun julkaisun. 

Kasetilla sekä digijulkaisulla kuullaan kaikki Phoebe Buffayn sävellykset, joita on yhteensä 45. Vija tulkitsee kappaleet laulamalla sekä soittamalla akustista kitaraa, ja tekee sen yhtä epävireisesti kuin Phoebe ne on alunperin laulanut. 

Yle haastetteli Vijaa aiheesta. Artikkelin voi lukea täältä

Levyjulkaisukonsertti pidetään 1.11.2018 klo 16.00 Kaffecentralenissa (Korkeavuorenkatu 25, Helsinki)

Kadi Vija (s. 1985) on suomalaisen nuoren sukupolven lahjakas jazzin ja improvisoidun musiikin äänitaiteilija. Hänen ainutlaatuinen lähestymistapansa laulamiseen ja tulkitsemiseen on saanut vaikutteita instrumentaalisesta jazzmusiikista, virtaavista ajatuksista sekä abstraktiudesta. Kadi Vija on opiskellut kansainvälisesti merkittävissä kouluissa, kuten Berklee College of Music, Conservatory van Amsterdam sekä Sibelius-Akatemia. Näissä yhteisöissä Vija on useiden lahjakkaiden jazzmuusikoiden kanssa kehittynyt multiversaaliksi artistiksi. 

“Kadi Vija on kuin harvinainen soitin.” (Katri Kallionpää, HS)

Kasetin on äänittänyt sekä tuottanut Kadi Vija, miksanut sekä masteroinut Reijo Koivula. Kasetin painattaa Royal Mint Records. Albumi tulee olemaan saatavilla digitaalisena kaikilla yleisillä musiikkistriimausalustoilla, C-kasettia voi ostaa Vijalta henkilökohtaisesti. 

Kadi Vija: to Phoebe. -Kadi
(julkaisupvm 1.11.2018)

 Kadi Vija - laulu, kitara

Traileri:

Kommentoi