Jazzliitto goes Jazz Finland goes jazzahead!

entry-image

Suomen Jazzliiton verkkosivut löytyvät jatkossa Jazz Finlandin yläpalkista kohdasta "Jazzliitto". Liiton sähköpostiosoitteet muuttuvat samalla muotoon @jazzfinland.fi. Jazzliitto toimii jatkossa kansainvälisesti nimellä Jazz Finland. Jazz Finland osallistuu vuotuisille jazzahead!-messuille Music Finlandin ja suomalaisten artistien sekä yritysten tiedotuksen tukena.

 

Jazzliiton sivut löytyvät jatkossa täältä: www.jazzfinland.fi/jazzliitto ja yhteystietomme sekä muut alasivut löytyvät näppärästi vasemmasta sivupalkista. Sivuilta löytyy pian myös mediagalleria, josta löydät pressikuvia Jazzliiton toimintaan liittyen. Samalla Jazzliitto kääntyy kansainvälisesti muotoon Jazz Finland, aiemman Finnish Jazz Federationin sijaan.

Ammattilaistapahtuma jazzahead!iin liittyvät sivut ovat tapahtuman ajan osoitteessa www.jazzfinland.fi/jazzahead, ja sisältö on toimitettu vain englanniksi. Tapahtuman jälkeen sivulla tiedotetaan kansainvälisistä jazzalan tapahtumista ja hankkeista suomeksi ja englanniksi. 

 

Kommentoi