Siirry pääsisältöön

Jazz-Espan ja JazzPiknikin ohjelma julki

entry-image

Suomen Jazzliiton jokakesäinen Jazz-Espa-festivaali järjestetään jo 15. kertaa Helsingin Esplanadin puistossa. Tänä vuonna festivaali tiivistyy viikon mittaiseksi suomijazzin ilotulitukseksi, alkaen maanantaina 28.7. Espan lavalla, ja päättyen sunnuntaina 3.8. Lasipalatsin aukiolle ja mbarin terassille JazzPiknik-minifestariin.

Jazz-Espan konsertit alkavat päivittäin kello 16.00. Espalla esiintyy viikon aikana kuusi erityylistä kokoonpanoa, ja Piknik-illassa kuullaan neljää yhtyettä, sekä levymusiikkia huippu-DJ:den tahtiin.

Molemmat tapahtumat ovat ilmaisia ja ikärajattomia. mbarin terassin ikäraja on 20 vuotta klo 18 alkaen, mutta terassilla esiintyviä yhtyeitä voi kuunnella myös Lasipalatsin piknikalueelta.

 

Jazz-Espa 28.7. – 2.8.2014
Espan lava, Esplanadin puisto
Konsertit joka päivä klo 16.00

Ma 28.7. William Suvanne Quartet
Ti 29.7. Sami Linna Quartet
Ke 30.7. Eliina Mäkiranta Quartet
To 31.7. Equally Stupid
Pe 1.8. Eero Koivistoinen Quartet
La 2.8. Young Nordic Jazz Comets - Suomen edustaja 2014

Suomen Jazzliitto ry. järjestää Jazz-Espan Musiikin edistämissäätiö MESin sekä Helsingin kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen tuella. 

 

JazzPiknik 3.8.2013 klo 14.00 – 01.30
mbar, Lasipalatsin aukio

Timo Lassy Band feat. Joyce Elaine Yuille
Dalindèo
Manuel Dunkel Quartet
Virta
We Jazz DJs

Ei pääsymaksua. Terassilla ikäraja 20 vuotta klo 18 jälkeen.
JazzPiknikin tuottavat yhteistyössä Suomen Jazzliitto ja mbar. Tapahtumaa tukevat Musiikin edistamissäätiö MES, Helsingin kaupunki ja Lasipalatsin Mediakeskus Oy.

www.jazzespa.fi 
www.mbar.fi 

Kommentoi