Jazz-Espa järjestetään Espan lavalla heinäkuun lopussa poikkeusjärjestelyin

entry-image

Suomen Jazzliiton vuosittain järjestämä Jazz-Espa-konserttisarja järjestetään Espan lavalla aiemmin ilmoitetun mukaisesti 27. heinäkuuta – 1. elokuuta. Koronaepidemian johdosta tapahtuma järjestetään erityisjärjestelyin, joilla varmistetaan turvallinen tapahtuma niin yleisölle kuin artisteille. Espan lavaa hallinnoiva Savoy-teatteri aloittaa konserttitoiminnan lavalla 1. heinäkuuta. 

Jazz-Espa-konserttisarjassa nähdään yhteensä 17 kotimaisen jazzin kokoonpanoa. Erityisjärjestelyjen vuoksi arkipäivien konserttien aikatauluihin on tehty muutoksia, ja uudet konserttiajat ovat klo 13.00, 15.00 ja 17.30. Aiemmin päivän keskimmäinen konsertti oli ilmoitettu alkavaksi klo 16.00, mutta erityisjärjestelyjen johdosta konsertti nähdään jo tuntia aiemmin. Lauantain kaksi konserttia alkavat kello 12.00 ja 14.00. Konsertit ovat ikärajattomia sekä maksuttomia ja niihin on esteetön pääsy. 

Espan lavalla pidettävissä konserteissa noudatetaan koronaepidemian johdosta erityisjärjestelyitä, joilla taataan yleisön, artistien ja henkilökunnan turvallisuus. Espan lavaa hallinnoiva Savoy-teatteri on luonut Espan lavan toimintaa koskevat yleiset turvallisuusohjeet. Espan lavan yleisökapasiteettia on rajoitettu, ja lavan edustalle rajatulle yleisöalueelle otetaan korkeintaan 100 kuulijaa per konsertti. Yleisötilan kulunvalvonnasta, istumapaikoille ohjaamisesta ja turvaväleistä huolehtivat järjestyksenvalvojat. Rajatussa yleisötilassa on sekä istumapaikkoja että seisomapaikkoja.  

Jazz-Espa-tapahtumalle on laadittu lisäksi tarkennetut turvallisuusohjeet, jotka ovat luettavissa tapahtuman kotisivuilta ja Facebook-tapahtumasta. Yleisöä pyydetään ystävällisesti tutustumaan ohjeisiin etukäteen. 

Jazz-Espan ohjelma sekä turvallisuusohjeetwww.jazzespa.fi  

Suomen Jazzliitto ry tuottaa Jazz-Espan Musiikin edistämissäätiön sekä Helsingin Kulttuurikeskuksen tuella. Tapahtuman kumppaneina toimivat Savoy-teatteri, Ravintola Kappeli, Pianoplan T:mi Ari Harenko ja Pop & Jazz Konservatorio. 

Kommentoi