Siirry pääsisältöön

JAF Trio esiintyy We Jazz -festivaalilla 2.12.

entry-image

Nouseva suomalais-tanskalainen kolmikko JAF Trio juhlistaa tuoretta We Jazz -levyään Hakola Shopissa 2. joulukuuta. Konsertti järjestetään osana kahdeksatta We Jazz -festivaalia, joka levittäytyy ympäri Helsinkiä 29.11.–5.12.2020.

Suomalais-tanskalainen kolmikko JAF Trio esiintyy 2. joulukuuta Hakola Shopissa We Jazz -festivaalilla. Saksofonisti Adele Sauroksen, basisti Joonas Tuurin ja rumpali Frederik Emil Bülow’n muodostama yhtye soittaa intensiivistä, energistä ja melodista musiikkia, joka perustuu vahvaan rytmiikkaan ja solistien vahvaan vuoropuheluun. Trio edustaa pohjoismaisen jazzin nousevaa kärkeä: Sauros tunnetaan mm. Superpositionin ja Katu Kaikun riveistä ja Tuuria on puolestaan kuultu mm. Bowman Triossa. Festivaalilla juhlistetaan We Jazz Recordsin heinäkuussa julkaisemaa JAF Trio -debyyttiä, joka on kerännyt suitsutusta meillä ja muualla. Lisäksi Hakola Shopissa esiintyy niin ikään We Jazz -levyään juhlistava basisti Ville Herrala.

Festivaaliyleisön, artistien ja henkilökunnan terveys on We Jazzin järjestäjille ensisijaisen tärkeää ja konsertit toteutetaan viranomaissuosituksia noudattaen. Koronapandemiasta johtuen tapahtumapaikkojen yleisökapasiteetteja on pienennetty.

Festivaaliviikon ohjelma lisätietoineen osoitteessa: http://wejazz.fi/2020.

#wejazz2020
Tapahtuma Facebookissa
Lipunmyynti: tiketti.fi/wejazz2020

Kommentoi