Ilmoitukset

entry-image

FinEst Jazz Rally etsii tulevaisuuden tähtiä kilpailumatkalle Tallinnaan

Suomen ja Viron Jazzliittojen uuden, nuorille jazzopiskelijoille tarkoitetun yhtyekilpailun toinen hakukierros alkaa! Pääpalkintona voittajalle on kaksi festivaalikeikkaa Suomessa ja Virossa. FinEst Jazz Rally on maaottelu, jossa ratkotaan maiden välinen jazzmestaruus samalla kun tutustutaan muusikoihin ja jazzin perinteeseen lahden molemmin puolin. Hakuaika kilpailuun on 15.10.–15.12.2018.
entry-image

Uusi Hangon kansainvälinen musiikin mestarikurssi

Hanko Creative Music and Sound Workshop 25.-28.6. 2018 (Kaupungintalon juhlasali, Hanko).

Musiikin mestarikurssi, idyllisen Hangon kesäisessä tunnelmassa. Kurssin aiheina improvisointi ja luova ilmaisu -"miten yhdistetään kirjoitettu ja improvisoitu musiikki", yhtyetyöskentely ja sen synteesit eri musiikkityyleissä, kuten jazz, nykymusiikki, etno ja muu moderni ilmaisu. Tapahtuma on neljän päivän intensiivikurssi, jonka lopuksi on osallistujien (opettajat/opiskelijat yhdessä) esittämä konsertti.


entry-image

Jazzliitto ja Koko Jazz Club kutsuvat kahville!

Tervetuloa Jazzkahvit-keskustelutilaisuuteen 12.4. klo 15.00 Helsingin Koko Jazz Clubille! Jazzliiton kiertuehaku käynnistyy maanantaina 16.4. ja ennen sitä haluamme koota yhteen jazzmuusikoita, tuottajia, agentteja, managereja ja keikkajärjestäjiä keskustelemaan kiertueiden tuottamisesta Suomessa.entry-image

Big band -fanfaarisävellyskilpailu 2018 auki

Suomen Big Band -yhdistys ja Elojazz-festivaali järjestävät ensimmäistä kertaa big band -fanfaarisävellyskilpailun elokuussa 2018. Kilpailun tarkoituksena on löytää big band -kokoonpanoille käyttökelpoista uutta materiaalia erilaisiin juhlallisiin tilaisuuksiin.
entry-image

Oulun Musiikkijuhlien mestarikurssien haku käynnissä

28. Oulun Musiikkijuhlia vietetään 11.-24.3.2018. Festivaalin yhteydessä järjestetään kuudennen kerran kansainväliset mestarikurssit. Viikolla 11 on viulun, sellon ja pianon mestarikurssit, joissa opiskelijoille tarjotaan yksilöopetusta ja viikolla 12 rytmimusiikin mestarikurssit, jotka toteutetaan yhtyeopetuksena. Haku mestarikursseille päättyy maanantaina 22. tammikuuta.


entry-image

Hae esiintymään Tudengijazz-festivaalille! Haku auki 18.12.2017 saakka

TUJA on lyhenne musiikin opiskelijoille tarkoitetusta Tudengijazz -festivaalista, joka on vuodesta 1982 asti tarjonnut laadukasta eurooppalaista jazzia kuulijoille Tallinnassa ja muiden kaupunkien konserttilavoilla. Ensi vuonna festari järjestetään maaliskuun 6. - 10. välisenä aikana, ja festarin esiintyjähaku on avoinna 18.12.2017 asti. Hae mukaan tästä linkistä: 
http://www.tudengijazz.ee/registration-2018/