Ilmoittautuminen Turku Jazz Orchestran syksyn Big Band -opistoon on alkanut!

entry-image

Marraskuussa järjestettävä Turku Jazz Orchestran Big Band -opisto tarjoaa tasokasta ja monipuolista rytmimusiikin opetusta, johon mukaan ovat tervetulleet sekä aloittelijat että harjaantuneet big band -musiikista kiinnostuneet soittajat.

Turku Jazz Orchestra tarjoaa jo viidettä vuotta peräkkäin tasokasta big band -soiton opetusta Turussa. Periodityyppisesti toimivan opiston seuraava tiiviskurssi tapahtuu marraskuun kahtena viikonloppuna 17.-18. ja 24.-25.11. Opetusperiodin päättää esiintyminen legendaarisella Harlem Jazz Clubilla torstaina 29.11.

TJO:n  Big Band -opisto koostuu kahdesta orkesterista, joista toinen on suunnattu aloittelijoille ja toinen edistyneemmille soittajille, joten mukaan ovat tervetulleet kaikki ja kaiken ikäiset soittajat. Big Band -opisto järjestetään yhteistyössä Turun konservatorion kanssa ja sen tarkoitus on myös tukea ammattiin opiskelevien soittajien orkesterisoiton opetusta Turun seudulla.

Opistossa harjoitellaan sekä sektioittain että koko big bandin voimin, sekä syvennetään alan tuntemusta huippumuusikoiden vetämissä workshopeissa. Orkesterien ohjelmisto sisältää monipuolisesti jazzia ja muuta rytmimusiikkia eri aikakausilta. Syksyn Big Band -opistoon etsitään myös ensi kertaa mukaan laulajia, jotka pääsevät opiskelemaan jazzlaulua ammattilaisten opastuksella ja esiintymään yhdessä big bandin kanssa.

Big Band -opistoon ilmoittautuminen on käynnissä Turku Jazz Orchestran nettisivuilla sunnuntaihin 4.11. saakka. Opiston osallistumismaksu on 50 euroa, ja se sisältää kurssimateriaalit, sektio- ja bänditreenit, kolme teemallista workshopia ja lounaan kaikkina opetuspäivinä.
 

Syksyn Big Band -opiston aikataulu


Opetuspäivät aina klo 10-14 Turun konservatoriolla

  • La 17.11. (Workshop: Jusu Heinonen: 2-5 -paja – Improa sointumerkeistä)
  • Su 18.11. (Workshop: Juha Järvinen: Kolmimuunteisuuden lähteellä)
  • La 24.11.
  • Su 25.11. (Workshop: Timo Mansikka-aho: Big band kautta aikojen)

Esiintyminen

  • To 29.11. klo 20, Harlem Jazz Club, Hamburger Börs

Kommentoi