I-Parkin Music Composition ja Sound Art -residenssien syksyn 2019 haku avoinna

Haku I-Parkin neljän viikon residenssipaikkoihin syksylle 2019 on nyt avoinna. Monialainen residenssi tarjoaa säveltäjille ja äänitaiteilijoille paikan rikastaa taitojaan retriitinomaisessa ympäristössä ja vertaisverkostoissa visuaalisen taiteen, luovan kirjoittamisen, liikkuvan kuvan ja arkkitehtuurin taiteilijoiden seurassa.

Residenssiohjelma on tarkoitettu kaikkien genrejen konserttimusiikkiin, äänitaiteeseen, äänisuunnitteluun, mediasäveltämiseen ja instrumenttisuunnitteluun keskittyneille taiteilijoille. Tyypillisesti residenssityöskentely tapahtuu studiossa, mutta myös I-Parkin ympäristöä on mahdollista käyttää ääni-installaatioiden ja mixed-media-teosten paikkana.

I-Park sijaitsee luonnonpuistossa East Haddamissa, Connecticutissa (U.S.). I-Parkin residenssitaiteilijoille tarjotaan yksityinen asuinhuone 1840-luvun maalaistalossa, yksityinen studio, ateriat ja lisäksi käytössä on hyvinvarusteltu workshop sekä kirjasto. I-Parkin säveltäjien studiot ovat varustettu pianoilla, digitaalisilla kosketinsoittimilla, pienellä valikoimalla perkussioita ja erikoisempia soittimia sekä välineet äänittämiseen, sekvensointiin ja äänen muokkaamiseen. Residenssiohjelma on itseohjautuva, häiriötön ja suvaitsevainen – taiteilijat itse päättävät, mitä työstävät ja milloin.

Haku on avoinna 20.5.2019 saakka. Hakemisen yhteydessä veloitetaan $35 kattamaan valintaprosessin kuluja. Tänä vuonna I-Park tukee lisäksi kuutta kansainvälistä taiteilijaa $500 matkakorvauksilla.

Lisätietoja ja ilmoittautumiskaavakkeet www.i-park.org. 
Yhteystiedot info@i-park.org / 860-873-2468.

 

Kommentoi