Huippukeikkoja suorana Musiikkimuseo Famesta - lavalla toukokuussa Kalevi Louhivuori & Lenni-Kalle Taipale

entry-image

Fame – Genelec LIVE ilmainen nettikonserttisarja pyörähtää käyntiin toukokuussa 8.5.2020. Iltasanomat ja ISTV välittää konsertit livenä suoraan Musiikkimuseo Famesta, kauppakeskus Triplasta. Lavalle nousevat toukokuussa myös Kalevi Louhivuori ja Lenni-Kalle Taipale.

Konsertit ovat perjantaisin 8.5., 15.5., 22.5., 29.5. Konsertit voi katsoa maksutta netissä osoitteessa is.fi/musiikki. Keikat ovat katsottavissa myös Musiikkimuseo Famen ja Genelecin Facebook -sivujen kautta.

Keikkojen esiintyjiä ja Musiikkimuseo Famea voi myös tukea ostamalla vapaaehtoisen pääsylipun (hinta 9,90 €/konsertti tai kaikki neljä konserttia hintaan 35,00 €). Liput ovat saatavilla Lippupisteestä tai Famen verkkokaupasta. Kaikkien lipunostajien kesken arvotaan 10 kpl Musiikkimuseo Famen tuotteita kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Toukokuun ohjelma

8.5.
Neon2
Darude

15.5.
Mira Luoti & Mika Haapasalo (Happoradio)
Mariska & Klaus Suominen (Happoradio)

22.5.
Eino Grön & Lasse Hirvi
Kalevi Louhivuori & Lenni-Kalle Taipale

29.5.
Pepe Willberg
Vesterinen Yhtyeineen

Tule mukaan kuulemaan muusikoiden tämän hetken kuulumisia suoraan Musiikkimuseo Famen stagelta sekä nauttimaan hienoista musiikkihetkistä. Kaikki konsertit sisältävät yhtyeiden ja artistien haastattelut.

Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti Musiikkimuseo Fame aukeaa kävijöille uudelleen 1.6.2020.

www.musiikkimuseofame.fi

Kommentoi