Siirry pääsisältöön

Hanko Soul Jazz Weekend soi taas Hangossa elokuun alussa

entry-image

Tänä vuonna Hanko Soul Jazz Weekend järjestetään jo kuudennen kerran ja ajan henkeen keskitytään kotimaisiin huippunimiin.

Musiikkituottaja ja säveltäjä Jan Simons on luonut jälleen viikonlopun verran elävää soul- ja jazz-musiikkiohjelmaa Hanko Soul Jazz Weekendiin ja elokuiseen Hankoon. Kaikki bändit ja ohjelmistot ovat tuotettuja Hangon festivaalia varten. Tapahtuma järjestetään jo kuudennen kerran ja ajan henkeen keskitytään kotimaisiin huippunimiin.

Hanko Soul Jazz Weekend järjestetään Hangon kaupungin ja ravintoloiden yhteistyönä ja pääkonsertissa esiintyvät Tukholmassa asuva TV- tähti Simon Zion, laulaja Elna Romberg, Markus Ketola, Kalevi Louhivuori, Jere Haakana, Juho Valjakka sekä Jan Simons. 

Jan Simons työskentelee USA:ssa tuottaen ja säveltäen musiikkia useisiin maailman suurimpiin TV-sarjoihin mm. Modern Family, Life In Pieces ja Pretty Little Liars. Simonsilla on pitkäaikainen kokemus yhteistyöstä kansainvälisten huippumuusikoiden kanssa, ja hän on työskennellyt mm. trumpetistilegenda Kenny Wheelerin, Abba-rumpali Per Lindvallin ja R&B legenda Kenneth Crouchin kanssa.

Festivaali vietetään ottaen huomioon riskiryhmiin kuuluvat ja voimassa olevat hygieniasuositukset. Pääkonsertin katsomossa on erillinen alue, jossa on kasvomaskin käyttöpakko. Koko yleisölle annetaan kasvomaskit ja kehotetaan sen käyttöön konsertin aikana. 

Tapahtuma Facebookissa

Kommentoi