Siirry pääsisältöön

Hae jazzbändilläsi mukaan Nordic Jazz Cometsiin 2022!

entry-image

Pohjoismaisten jazzin katto-organisaatioiden, klubien ja festivaalien verkosto julkistaa bändihaun uuteen Nordic Jazz Comets -showcase- ja koulutustapahtumaan Kööpenhaminassa 9.–10.2.2022. Haku on avoinna 31.8.2021 asti.

Showcase- ja koulutustapahtuma helmikuussa 2022 on osa Nordic Jazz Comets Dagsverke -projektia, jolle Pohjoismainen kulttuuripiste myönsi apurahaa vuosille 2022–2023. Projektia koordinoi Jazz Danmark, ja Suomen Jazzliitto kuuluu muiden järjestöjen, Svensk Jazzin, Norsk jazzforumin ja islantilaisen FÍH-musiikkioppilaitoksen, kanssa projektin ohjaus-ja rahoittajaryhmään. Projekti on jatkoa käynnissä olevalle, vuosien 2020–2021 NJC-hankkeelle, jossa tutkitaan ympäristöystävällisiä ratkaisuja kiertue- ja konserttitoimintaan Pohjoismaissa.

Tulevan projektin keskiössä on ekologisuuden, taiteellisten sisältöjen ja toimijoiden välisen yhteistyön kehittämisen lisäksi sosiaalinen kestävyys. Showcase-tapahtumassa musiikin ja verkottumisen lisäksi tutustutaan yhdessä paikalliseen yhteisö-, yhdenvertaisuus- ja ympäristötyöhön. Vuoden 2022 tapahtuma järjestetään Tanskan Kööpenhaminassa 9.–10.2. ja vuoden 2023 tapahtuma Ruotsissa. 

Hae yhtyeelläsi mukaan esiintymään showcasessa!

Pohjoismainen promoottoriverkosto sekä kunkin maan jazzliiton taiteellinen toimikunta läpikäyvät kaikki hakemukset, joten vaikka yhtyettäsi ei valittaisikaan projektiin mukaan, musiikkisi ja promomateriaalisi tavoittavat yli 20 pohjoismaista ammattitoimijaa!

Valituille yhtyeille on luvassa: 

  • Mentorointia kansallisen jazzorganisaation tarjoamana.
  • Konsertti Kööpenhaminan Club Montmartressa 10.2.2022 – yleisönä mm. festivaali- ja klubijohtajia viidestä Pohjoismaasta sekä paikallisia yhteistyöryhmiä ja innokasta tanskalaista yleisöä (konsertista maksetaan Muusikkojen liiton taksojen mukainen palkkio)
  • Verkottumista ja yhdessä oppimista hyvää tekevän toiminnan merkeissä sekä muiden pohjoismaisten muusikoiden, että promoottoriverkoston kanssa oheistapahtumassa 9.2.2022.

Kuka voi hakea mukaan? Miten haku tapahtuu?

Luethan hakukriteerit ja hakuinfon sivuiltamme (linkki vie ulkopuoliseen sivustoon): https://www.nordicjazzcomets.com/apply-for-njc-2022 

Lisää projektista osoitteessa (linkki vie ulkopuoliseen sivustoon): https://www.nordicjazzcomets.com/introduction  

Haku päättyy 31.8.2021 klo 24:00. 
Valituille yhtyeille ilmoitetaan 1.10.2021 mennessä.

Kommentoi