Elojazz Early Bird -liput nyt myynnissä

entry-image

Kahden päivän lippuja Oulun Elojazzeille saa helmikuun ajan 60 euron Early Bird -hintaan. Elojazz järjestetään tänä vuonna 3.-6.8.

Jo 29. Elojazz järjestetään Oulun juhlaviikkojen alkajaisiksi 3.–6. elokuuta. Ympäri keskustaa levittäytyvän festivaalin pääareenana toimii Rauhalan ja Voimala 1889:n uudistunut pihapiiri. Pääkonsertit kuullaan perjantaina 4. ja lauantaina 5. elokuuta. Nyt nopeimmille ostajille on tarjolla rajoitettu erä kahden päivän Early Bird -lippuja 60 eurolla (+ toimituskulut) helmikuun loppuun saakka.

Jazzmusiikin ystäviä hellitään jälleen elokuussa kansainvälisillä jazzvirtuooseilla ja kotimaisilla tähdillä. Luvassa on upeita kokoonpanoja, ainutlaatuisia sovituksia ja svengaavaa menoa. Festivaalin ohjelmisto julkistetaan maalis-huhtikuussa, ja samalla kahden päivän lippujen hinnat nousevat.

Lippuja myydään Ticketmasterin myyntipisteissä ja verkkokaupassa. Lisäksi Oulussa pääsylippuja saa esimerkiksi Valveen ja Oulu10:n  lipunmyynnistä. Lippuja saatavilla maksimissaan 3 kappaletta / asiakas.

Osta liput täältä

http://www.elojazz.com/ 

Kommentoi