Siirry pääsisältöön

Astoria Jazz Festival siirtyy keväälle 2021

entry-image

Hallituksen viikolla 40 tekemien uusien määräysten sekä Aluehallintoviraston kiristysten vuoksi Astoria Jazz Festivaaleja 9.-11.10. ja Pete Parkkonen & Free Fall -konserttia 16.10. ei ole mahdollista toteuttaa suunnitellussa tai edes supistetussa muodossa.

Järjestäjät yrittivät katsoa tilanteen loppuun asti, mutta heidän oli tehtävä valitettava päätös ja siirrettävä Astoria Jazz Festival vuoteen 2021. Tuolloin festivaali tarjoaa esiintymismahdollisuuden ensisijaisesti niille artisteille, jotka olisivat esiintyneet myös lokakuussa 2020. Festivaali ilmoittaa lähiaikoina uuden ajankohdan.

Astorian CEO Tero Lyyra ja toimitusjohtaja Minna Pentti kommentoivat päätöstä: "Pahoittelemme tilannetta, johon meistä kukaan ei valitettavasti voi vaikuttaa. Tällä hetkellä meidän täytyy vain uskoa tulevaan. Siksi rakennamme tässä vaikeassa tilanteessa Astorian puitteita siihen kuntoon, että kun pääsemme tästä viheliäisestä viruksesta eroon, meillä on tarjota niin esiintyjille kuin yleisöllekin stadin ykkösklubi – Astoria Klubi!"

astoriaklubi.fi

Kommentoi