Ajankohtaista

Ajankohtaista -sivulla julkaistaan jazzalan tiedotteita ja ilmoituksia sekä kiinnostavia artikkeleita ja blogipostauksia.

Jazzpresso-juttusarjassa jazzalan kotimaiset ja kansainväliset mielipidevaikuttajat avaavat omia näkökantojaan nykyjazzista ja ilmiöistä sen ympärillä. Kolumnit toimivat avoimen keskustelun teemoittajina, ja osanottoa toivotaan sekä alan ammattilaisilta että musiikin harrastajilta. Vuoden aikana julkaistaan 10 Jazzpresso-artikkelia, joiden kirjoittajat samalla haastavat seuraavan jazzammattilaisen vastaamaan kannanottoihin. Jazzpressoa seuraa ja kommentoi myös kansainvälinen jazzmedia.

Keskusteluun voi osallistua Facebookin Jazz Finland -sivulla sekä Twitterissä (#jazzpresso).


entry-image

Norrbotten Big Band, Outi Tarkiainen ja Aili Ikonen yhteistyössä

Into the Woodland Silence yhdistää kansainvälisesti arvostetun ruotsalaisen Norrbotten Big Bandin, Suomen menestyneimpiin nuoriin säveltäjiin kuuluvan Outi Tarkiaisen sekä omaäänisen jazzlaulajatar Aili Ikosen. Helsinki Jazz Underground julkaisee uutuusalbumin Pohjoismaissa 12.7, ja julkaisukonsertti järjestetään 17.7 Pori Jazz -festivaaleilla.

entry-image

Andania-palkinto Jussi Sierlalle

Suomen Jazzliitto myönsi Andania-tunnustuksen joensuulaiselle Jussi Sierlalle osoituksena ansiokkaasta työstä suomalaisen jazzkulttuurin hyväksi.