Ajankohtaista

Ajankohtaista -sivulla julkaistaan jazzalan tiedotteita ja ilmoituksia sekä kiinnostavia artikkeleita ja blogipostauksia.

Jazzpresso-juttusarjassa jazzalan kotimaiset ja kansainväliset mielipidevaikuttajat avaavat omia näkökantojaan nykyjazzista ja ilmiöistä sen ympärillä. Kolumnit toimivat avoimen keskustelun teemoittajina, ja osanottoa toivotaan sekä alan ammattilaisilta että musiikin harrastajilta. Vuoden aikana julkaistaan 10 Jazzpresso-artikkelia, joiden kirjoittajat samalla haastavat seuraavan jazzammattilaisen vastaamaan kannanottoihin. Jazzpressoa seuraa ja kommentoi myös kansainvälinen jazzmedia.

Keskusteluun voi osallistua Facebookin Jazz Finland -sivulla sekä Twitterissä (#jazzpresso).


entry-image

Josen Pimeä Puoli julkaisee ensialbuminsa 2.3.

Ilman pimeää ei voi olla valoa. Jossain bluesin, jazzin ja noirin kaukaisella raja-alueella käydään loputonta kaksintaistelua, jossa vastapuolina ovat Jose Mäenpään tummanpuhuvat tarinat sekä Pimeän Puolen värisevä twist.

 


entry-image

Elifantree julkaisee odotetun uuden albuminsa Anemone 9.3.

Tamperelainen levymerkki Eclipse Music julkaisee luovasti elektronisen popin ja jazzin välimaastossa liikkuvan Elifantree-yhtyeen uuden albumin Anemone maaliskuussa. Neljännellä albumillaan 10-vuotias yhtye yhdistelee unenomaisia tunnelmia elektronisiin sävyihin sekä koukuttaviin melodioihin.entry-image

OULUN MUSIIKKIJUHLAT 2018 – KUULOESTEETÖN FESTIVAALI

28. Oulun Musiikkijuhlat järjestetään 11.–24.3.2018. Taiteen edistämiskeskus (Taike) on myöntänyt avustuksen Oulun Musiikkijuhlien Kuuloesteetön festivaali -hankkeelle. Festivaali pyrkii toteuttamaan yhteistyökumppaneiden avulla erilaisiin konserttiympäristöihin mahdollisimman toimivat ratkaisut kuuloesteettömyyden toteutumiseksi.