Ajankohtaista

Ajankohtaista -sivulla julkaistaan jazzalan tiedotteita ja ilmoituksia sekä kiinnostavia artikkeleita ja blogipostauksia.

 


entry-image

UMO Helsinki Jazz Orchestra toteutti musiikkivideon etä-äänityksinä muusikoiden kodeissa

UMO Helsinki Jazz Orchestra ja brittiläis-nigerialainen soullaulaja-lauluntekijä Ola Onabulé eivät lannistuneet yhteisen konserttinsa siirtymisestä huhtikuusta joulukuulle, vaan päättivät ilahduttaa fanejaan toteuttamalla musiikkivideon etä-äänityksinä. UMO Helsingin muusikot äänittivät ja videoivat omat osuutensa kodeissaan, solisti toteutti lauluosuuden kotistudiossaan Lontoossa.entry-image

Hae ehdolle YAMawards-gaalaan 4.5. mennessä

Lapsille ja nuorille suunnattujen musiikkipainotteisten esitysten kansainvälinen showcase-festivaali YAMsession etsii ehdokkaita syksyllä festivaalin yhteydessä järjestettävään YAMawards -gaalaan. Ehdokkailla on hieno mahdollisuus saada kansainvälistä näkyvyyttä ja keikkaa ympäri Eurooppaa! Toivomme myös Suomesta tasokkaita esityksiä mukaan.
entry-image

Järvenpään Puistoblues peruuntuu tältä kesältä

Järvenpäässä 24.-28. kesäkuuta pidettäväksi suunniteltu Puistoblues peruuntuu. Syynä ovat koronaviruksen leviämisen aiheuttama epävarmuus etenkin ulkomaisten artistien saapumisessa Suomeen sekä viruksesta aiheutunut yleinen epävakaa tilanne.


entry-image

Konserttijärjestäjien Jazz & Etno Finland LIVE -tuki haettavissa 9.4.2020 saakka!

Jazz & Etno Finland LIVE on vuonna 2016 käynnistynyt hanke, jonka tarkoituksena on vakiinnuttaa musiikin vapaalle kentälle uudenlainen tukimalli, jota voidaan jatkossa käyttää myös muissa musiikkilajeissa. Jazz & Etno Finland LIVE -tukea jaetaan ammattimaiseen ja säännölliseen jazzia ja/tai etnoa (kansanmusiikki ja maailmanmusiikki) tarjoavaan klubi/konserttitoimintaan vuodelle 2020.