Siirry pääsisältöön

Ajankohtaista

Ajankohtaista -sivulla julkaistaan jazzalan tiedotteita ja ilmoituksia sekä kiinnostavia artikkeleita ja blogipostauksia.

 


entry-image

Jeppis Jazz Festival järjestetään 30.9.–4.10.2020

Poikkeuksellisen vuoden 2020 takia Jeppis Jazz Festivalin ohjelmistossa on ainoastaan kotimaisia artisteja. Festivaalilla on kattava ohjelma eri jazz soittajia erityisesti Pohjanmaan alueelta. Joka illan jälkeen tapahtumassa järjestetään on jam-sessioita, joissa artistit ja paikalliset soittajat saavat soittaa yhdessä.


entry-image

April Jazzin syksyn klubisarja käynnistyy Näyttelykeskus WeeGeellä

April Jazzin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistyössä tuottama konserttisarja tuo kotimaisen jazzin huiput museoympäristöön. Livemusiikki soi kuukauden ensimmäisinä perjantai-iltoina afterwork-hengessä, jolloin konsertteihin ja WeeGeen museoihin on vapaa pääsy. Syksyn aikana juhlitaan Elifantreen ja Riitta Paakki Quartetin levynjulkaisuja, ja nähdään muun muassa Iiro Rantalan ja Maja Mannilan uusi kotimainen kokoonpano.entry-image

Lahden Jazztori 2020 järjestetään 25.9.–3.10.

Lahti Big Band ry:n järjestämä Jazztori-festivaali järjestetään syys–lokakuun vaihteessa 25.9.–3.10. Lahteen on tulossa useita kotimaisia huippunimiä ja lisäksi mielenkiintoisia kansainvälisiä vieraita.


entry-image

Kahdeksas Porvoo Jazz Festival järjestetään tänä viikonloppuna

Laajasti jazzin alalajeja esittelevä kahdeksas Porvoo Jazz Festival käynnistyy perjantaina 25.9. Keikkapaikkoina toimivat festivaalin oma kotinäyttämö Vanha 123, sen alakerrasta löytyvä pop-up klubi 123 Kellari, sekä Porvoon Taidehalli, jonka kanssa festivaali tekee tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteistyötä.


entry-image

Jazzin superviikonloppu Joensuussa 24.–26.9.2020

Jazzkerho -76:n syksyn päätapahtuma, ensimmäiseksi suunniteltu Ilosaari Jazz -festivaali, toteutetaan pandemian vuoksi yksittäisinä konsertteina. Alkuperäisestä ohjelmasta on jouduttu jättämään pois kansainväliset esiintyjät Marianna Zwarg Brasiliasta, Silke Eberhard Saksasta sekä Anna Inginmaa. Muutoksista huolimatta Jazzkerho -76 tarjoaa viikonloppuna täysipainoisen ja taiteellisesti korkeatasoisen ohjelmiston.