Ajankohtaista

Ajankohtaista -sivulla julkaistaan jazzalan tiedotteita ja ilmoituksia sekä kiinnostavia artikkeleita ja blogipostauksia.

 


entry-image

Emma Salokoski joulukiertueelle UMOn kanssa

UMO ja laulajatar Emma Salokoski tekevät yhteisen, kuuden konsertin joulukiertueen, joka ulottuu Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi Porvooseen ja Tampereelle. Kiertue alkaa Tampereen tuomiokirkosta perjantaina 7. joulukuuta.

entry-image

We Jazzilta uusi live-levyjen sarja

Helsinkiläinen We Jazz Records lanseeraa syyskuussa uuden, levymerkin livetoimintaa esittelevän julkaisusarjan We Jazz Live Plates. Ensimmäinen sarjassa julkaistava albumi kulkee nimellä Berlin 27.10.17, ja sillä esiintyvät Bowman Trio, Jaska Lukkarinen Trio ja Black Motor.entry-image

JAZZTORIN OHJELMA TÄYDENTYI

Kymmenen tapahtumaa, kuusi tapahtumapaikkaa ja seitsemän järjestäjää. Lahden Jazztorin ohjelma tarjoaa monipuolisen sekoituksen konsertteja, klubikeikkoja, elokuvia, runoutta, sirkustaidetta ja shakkia. Vieraita on New Yorkista asti, mutta paikallisetkin voimat ovat hyvin esillä.


entry-image

Saksofonikvartetti Quatuor Machaut kiertueella Suomessa syyskuun lopussa 

Ranskalainen saksofonikvartetti Quatuor Machaut esiintyy Suomessa syyskuun lopussa kuudella paikkakunnalla. Uniikilla tavalla varhaista polyfonista musiikkia ja modernia improvisaatiota yhdistelevän kokoonpanon kiertue alkaa Mäntästä 23.9. ja loppuu Joensuuhun 29.9. Suomen jälkeen kiertue jatkuu Virossa ja Latviassa.